En sund, nem og proteinrig pastaret med bønnepasta, broccoli, soltørrede tomater og bacon.
5 fra 1 stemme
Antal: 3personer
Forberedelse10min
Tilberedelse15min
I alt25min
Ingredienser
150gbacon
1broccoli
2hvidløg
200ggrøn soyabønnepasta
1håndfuldpinjekerner
4spsksoltørrede tomater
Olivenolie til at stege i
1håndfuldbredbladet persille
Salt og peber
Tilberedelse
Sæt pastaen over efter anvisninger på pakken.
Steg baconet sprødt. Når det er færdigt skal det over på en tallerken med køkkenrulle, så det værste fedt bliver suget op.
Imens baconet steger kan du gøre broccolien klar. Buketterne skæres i minder stykker. Stokken skal også bruges. Skræl det yderste lag af og hak den så i minder stykker.
Hak to 2 hvidløg og steg dem i baconfedtet. Tilsæt broccoli evt ekstra olivenolie. Krydr med salt og peber. Når broccolien er sprød tilsættes bacon, soltørrede tomater og bønnepastaen.