Glasur lavet af flormelis og vand og evt. rød farve for at gøre glasuren lyserød.
Drysmed chokoladestykker og sesamfrø med rød farve.
Tilberedning
Først skal bollerne laves, så de kan få lov til at hæve. Miks mælk og vand i en gryde og varm til det får en lunken temperatur.
Hæld væsken over i en stor skål og opløs gæren.
Hæld kokosolie (hvis den ikke er flydende, så varm den på en pande først), æg, kokossukker, salt, kardemomme og kanel i og rør godt rundt.
Tilsæt grahamsmel og hvedemel lidt af gange og ælt godt.
Sæt dejen til side og lad den hæve i minimum 30 min.
Nu til cremen. Hæld alle ingredienserne over i en gryde og rør rundt. Når det koger rører du fortsat rundt i ca. 2 min. eller indtil du kan mærke, at cremen er blevet forholdsvis fast.
Stil cremen til afkøling.
Når dejen har fået lov til at hæve skal den deles i 16 lige store stykker.
Tag hver klump dej og rul den med en kagerulle, så du har en lille flad cirkel.
Hæld ca. 1,5 tsk. creme og 1 tsk. syltetøj i hver bolle og luk dejen godt bagpå. Gør dette med alle bollerne og sæt dem på en bageplade med bagepapir, hvor de kan få lov til at hæve i yderligere 30 min.
Bag dem ved 180 grader (varmluft) i ca. 15 min.
Når bollerne er kølet helt af kan de pyntes med glasur og hvad du nu har lyst til.