Go Back
Udskriv
Recipe Image
Kold kartoffelsalat med cashewcreme
Forb. tid:
1
time
t
Tilb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
1
time
t
20
minutter
min
Ingredienser
2
dl.
usaltede cashewnødder
1
kg.
nye danske kartofler
1
håndfuld
asparges
7
radiser
Saften fra 1/2 citron
1
spsk.
sennep
1
dl.
mælk
1
håndfuld
persille
Salt & peber
Olivenolie til at stege asparges i
Tilberedning
Dæk cashewnødder med vand og lad dem stå i blød i ca. 1 time. Gerne mere.
Skrub kartoflerne rene og kog dem derefter til de er møre. Lad dem køle af til de er helt kolde og skær dem i skiver.
Skær asparges i små stykker og steg dem gyldne på en pande. Smag til med salt og peber.
Skær radiserne i tynde skiver.
Når cashewnødderne er færdige med at ligge i blød blendes de med citronsaft, persille, sennep, mælk og smages til med salt og peber.
Derefter blandes det hele sammen og voila; kold kartoffelsalat til sommerbordet 🙂