Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Æggemuffins med sød kartoffel og bacon
Æggemuffins med sød kartoffel og bacon er fantastiske! De er fulde af protein og så smager de utrolig godt.
5
fra 1 stemme
Antal:
12
stk
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
Ingredienser
300
g
sød kartoffel
200
g
bacontern
2
rødløg
8
æg
2
spsk
loppefrøskaller
Revet cheddarost til at drysse med
Salt & peber
Tilberedelse
Skræl kartoflen, skær den i mindre stykker og kog den til den er mør.
Imens steges baconet på en pande til det bliver sprødt.
Skær rødløget i tern og steg det på den samme pande, hvor baconet også blev stegt.
Pisk æggene i en skål og tilsæt loppefrøskaller og salt og peber.
Skær kartoflerne i små tern og bland den i æggeblandingen sammen med bacon og rødløg.
Hæld blandningen i muffinforme og drys med revet ost.
Bages ved 200 grader (varmluft) i ca 15 min.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest