Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Grøntsagspizza
Antal
1
pizza
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
25
minutter
min
Samlet tid:
35
minutter
min
Ingredienser
Dejen:
3
gulerødder
2
persillerødder
4
æg
2
spsk.
profiber
1
tsk.
salt
½
dl.
chiafrø
ca. 1 tsk. olivenolie
Fyld:
Tomatpure
sorte kalamata oliven
parma skinke
Tex mex ost.
Tilberedning
Riv gulerødder og persillerødder.
Bland derefter alle ingredienserne i en skål og rør godt rundt.
Fordel dejen på en bageplade, som du har smurt med et tyndt lad olivenolie. Brug fingrene til at presse dejen godt ud. Den skal være ca. 1 cm høj.
Bag først bunden i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min.
Tag derefter bunden ud og put fyld på. Bag derefter pizzaen i yderligere 10 min.