Rens kartoflerne for skidt og skær dem i halve (kvarte hvis de er store). Fordel dem på en bageplade med bagepapir og drys med ca 2 spsk olivenolie og salt og peber. Bag dem i ovnen i ca 30 min ved 200 grader (varmluft) eller til de bliver gyldne.
1 kg nye kartofler
Imens skal dressingen blandes. Rist sesam på en pande til de bliver gyldne og lad dem køle af.
4 spsk sesam
Hak persille og bland persille, citronsaft, forårsløg i tynde skiver, 4 spsk olivenolie og sesam i en skål. Smag til med salt og peber.
1 håndfuld bredbladet persille, Saften fra 1/2 citron, 6 forårsløg, Salt og peber
Nu til bønnerne. Vask dem og hak enderne af. Skær dem i mindre stykker og put dem i en gryde og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække i 7-10 minutter, så de ikke er rå, men stadig har bid. Hæld vandet fra.
150 g friske grønne bønner
Når kartoflerne er afkølede, blandes kartofler, dressing, oliven og grønne bønner i en stor skål. Voila, så er salaten klar til at blive spist :)