Nem og lækker skinkestang, som både smager godt lun og kold. Du kan eksempelvis lave den som en eftermiddagssnack, som en del af et tapasbord eller spis den som en del af et måltid.
5 fra 1 stemme
Forberedelse20 minuttermin
Tilberedelse20 minuttermin
I alt40 minuttermin
Ingredienser
275gbutterdej(svarer til 1 rulle)
200gchampignon
100gskinkestrimler eller tern
200gflødeost med hvidløg
2spskfrisk persille
1æg
2spsksesam
Salt og peber
Olivenolie
Tilberedelse
Tag butterdejen ud af køleskabet og lad den stå lidt, inden du ruller den ud.
Skær svampene i tynde skiver og steg dem på en pande i lidt olivenolie. Hvis de er våde, så dup dem tørre med lidt papir.
Bland flødeost, skinke, hakket persille, salt og peber og de stegte svampe og rør godt rundt. Fordel blandinden på butterdejen i midten på den lange led, så det fylder ca 1/3 del.
Nu skal den flettes og det er heldigvis ikke så svært som det ser ud til. Du skærer bare nogle strimler på hver side af skinkeblandingen og så fletter du dem over, så de lukker rundt om skinken. Youtube er din ven, hvis det ikke umiddelbart giver mening.
Pensel med æg og drys med sesam.
Bag i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca 20 min.