Skær derefter butternut squash i små mundrette tern og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Du skal lade skrællen sidde på, da den bliver blød, når den bliver bagt.
550 g butternut squash
Drys med 3 spsk olivenolie og salt og peber og bag dem i ca. 20 min eller til de er blevet gyldne.
Olivenolie, Salt og peber
Kog imens gnocchi efter anvisninger på pakken.
500 g gnocchi
Find en stor pande/wok frem. Hak 2 fed hvidløg og steg dem i olivenolie. Tilsæt hurtigt vasket og hakket grønkål og steg i ca. 5-7 minutter.
2 fed hvidløg, 150 g grønkål
Fjern grønkål fra panden og tilsæt en god sjat olivenolie og en håndfuld hakket salvie. Pas på det kan godt sprutte lidt.
Olivenolie, 1 håndfuld frisk salvie
Si vandet fra gnocchi'en og tilsæt det derefter til salvien. Steg til gnocchi'en begynder at blive sprød udenpå. Krydr med salt og peber.
TIlsæt til sidst græskar og grønkål og server med revet parmesan eller pecorino ost.