Vask svampene godt og skær dem i skiver. Steg dem i noget olivenolie til de bliver gyldne. Krydr med salt og peber.
Imens rosenkålene klar. Skær bunden af, fjern de yderste blade og halver dem derefter. Det kan godt være lidt tidskrævende. Hak hvidløget fint.
Fjern svampene fra panden og hæld lidt ekstra olivenolie på. Tilsæt hvidløg og de halverede rosenkål. Lad blusset være på mellemvarme og vent nogle minutter med at røre rundt, så rosenkålene tager farve først.
Steg til rosenkålene er gennemstegte og sprøde udenpå. Når de er ved at bære færdige tilsættes limesaft og svampe og blusset slukkes.
Rist græskarkernerne på en pande i lidt olivenolie til de begynder af blive gyldne og krydr med lidt salt.
Fordel rosenkål og svampe på et fad og drys med græskarkerner og rigeligt med revet pecorino ost.