Du kan også drysse med revet parmesanost eller en anden ost.
Tilberedning
Start med at tænde ovnen på 200 grader, varmluft
Skær derefter den/de søde kartofler i små mundrette tern og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Du kan bare lade skrællen blive på, men de skal selvfølgelig vaskes grundigt.
Drys med 3 spsk olivenolie og salt og peber og bag dem i ca. 25 min eller til de er blevet gyldne.
Kog imens gnocchi efter anvisninger på pakken.
Find en stor pande/wok frem. Hak hvidløg og steg dem i olivenolie. Tilsæt hurtigt vasket og hakket grønkål og steg i ca. 5-7 minutter.
Fjern grønkål fra panden og tilsæt en god sjat olivenolie og hakket salvie. Pas på, det kan godt sprutte lidt.
Si vandet fra gnocchi'erne og tilsæt dem derefter til salvien. Steg til de begynder at blive sprøde udenpå. Krydr med salt og peber.
Tilsæt til sidst de søde kartofler og grønkål og server med revet vesterhavsost.