Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Pasta i spinatsovs
Antal
4
personer
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredients
500
g
frisk pasta
(evt fuldkorn)
2
fed
hvidløg
1
løg
200
g
frisk spinat
¼
liter
madlavningsfløde
1
dl
vand
Salt og peber
4
mellemstore tomater
olivenolie til at stege i
parmesan til at drysse oven på
KØB PÅ NEMLIG
Tilberedning
Sæt vand over i en stor gryde og hæld pastaen i, når det begynder at koge.
500 g frisk pasta
Imens du venter på vandet, kan du gå igang med sovsen. Hak hvidløg og løg og steg det på en pande i olivenolie.
2 fed hvidløg,
1 løg
Svits et par minutter og tilsæt den friske spinat, madlavningsfløde og vand.
200 g frisk spinat,
1/4 liter madlavningsfløde,
1 dl vand
Lad det simre i ca 10-15 minutter til spinaten er 'faldet sammen' og smag til med salt og peber.
Salt og peber
Hæld spinatblandingen i en blender eller i en skål og brug en stavblender (det gjorde jeg) og blend til konsistensen bliver mere flydende.
Når pastaen er færdig hældes vandet fra og pasta og spinatsovsen blandes. Server med lækre friske tomater på toppen og evt noget revet parmesan.
4 mellemstore tomater,
parmesan til at drysse oven på