Bland mel, natron, bagepulver, stødt nellike og ingefær i en skål.
Skær smørret i små tern og put det ned i skålen og smuldr med hænderne til der ikke er flere smørklumper.
Hak mandlerne fint og tilsæt dem.
I en anden skål piskes brun farin og æg i til det har fået en ensartet konsistens.
Hæld æggeblandingen over i melblandingen og rør rundt med en stor ske. På et tidspunk bliver det nemmest at samle den med hænderne.
Pak dejen ind i filmplast og sæt den på køl i 30 minutter (mere er også fint).
Tænd ovnen på 175 grader varmluft, når du er klar til at tage dem ud af køleskabet.
Del dejen i 5 lige store stykker og rul den til lange pølser med en diameter på ca. 2 cm. De flader ud, så du kan have tre stænger på en bradepande. Dejen er til den klistrede side, så det kan hjælpe at gøre hænderne fugtige med vand. Tryk dem let flade og drys med flagesalt på toppen.
Bag dem i ovnen i 20 minutter eller til de bliver gyldne og sprøde.
Skær dem i skrå skiver så snart de kommer ud af ovnen, og sæt dem over på en bagerist, så de kan køle af.
Opbevar dem i en lufttæt beholder i en uges tid. Måske mere.