Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Æggemuffins med sød kartoffel og bacon
Antal
12
stk
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Ingredients
300
g
sød kartoffel
200
g
bacontern
2
rødløg
8
æg
2
spsk
loppefrøskaller
Revet cheddarost til at drysse med
Salt & peber
Tilberedning
Skræl kartoflen, skær den i mindre stykker og kog den til den er mør.
Imens steges baconet på en pande til det bliver sprødt.
Skær rødløget i tern og steg det på den samme pande, hvor baconet også blev stegt.
Pisk æggene i en skål og tilsæt loppefrøskaller og salt og peber.
Skær kartoflerne i små tern og bland den i æggeblandingen sammen med bacon og rødløg.
Hæld blandningen i muffinforme og drys med revet ost.
Bages ved 200 grader (varmluft) i ca 15 min.