2spskpeanutbutter(kan enten være creamy eller crunchy)
3spskkakaopulver
6digestive kiks
½dlvand
200gsalte peanuts
Tilberedning
Start med at fjerne stenene fra dadlerne og smid dem ud.
Blend nu dadler, peanutbutter, kakaopulver og 1/2 dl vand. Jeg brugte bare en stavblender.
Blend de seks kiks til 'mel' og tilsæt til dadlerne. Her kan du bruge en minihakker eller du kan knække dem i en masse små stykker og putte dem ned til dadlerne og blende dem med stavblenderen. Det kræver bare lidt mere tålmodighed.
Hak 100 g salte peanuts og rør dem i 'dejen'. Hak også de andre 100 g peanuts, som hældes over på en tallerken.
Nu er det tid til at forme dem til små kugler. Fugt eventuelt hænderne, så klistrer de ikke så meget. Tril dem i de hakkede peanuts og stil dem på en tallerken.
Når du har gjort dette med dem alle stilles i de på køl i minimum 1 time. De smager allerbedst helt kolde.