25. marts 2016

Opskrift: Squash-reder med æg

10369271_1593189597668180_1754848671_n_zpslo9lxoza.jpg
 photo 10369271_1593189597668180_1754848671_n_zpslo9lxoza.jpg
 photo 10449156_907806879317808_1964236504_n_zpsvir6t8qv.jpg
 photo 10655025_1964795273746215_104207787_n_zpsetggs76g.jpg


Hvor fine og påskeagtige er de her små squashreder ikke lige 😀 ? Og så er de ovenikøbet vildt nemme at lave. Det kræver sådan set bare, at man har en spiralizer, og så er de lavet på nul komma fem. Jeg tænker, at de kunne være super fine på et brunchbord, men de smager også dejligt dagen efter, så man kan også sagtens bruge dem i madpakken – eller som en snack efter træning.

I stedet for at bruge almindelig olivenolie, brugte jeg en fra Svansø med karl johan svampe, som jeg har fået tilsendt i gave. Udover at være enormt dekorativ på køkkenbordet, så har den også den mest vidunderlige nøddeagtige smag, så den kan varmt anbefales 🙂

Det skal du bruge (4 stk.): 
1 squash
1 spsk. olivenolie med karl johan svampe
1 tsk. havsalt
4 æg
Salt & peber

Sådan gør du: 
1. Lav squashstrimler med en spiralizer.
2. Bland strimlerne med olie og salt i en skål.
3. Fordel dem i papirmuffinforme (der kan gøres større) i små reder med plads til et æg i midten.
4. Slå ægget ud i midten, så det ligger og hygger sig dér. Hvis du vil være helt sikker på, at blommen kommer til at ligge øverst, og det ser jo altså ret fint så ud, så skal du først hælde æggehviden i og derefter blommen.
5. Bag dem ved 200 grader (varmluft) i ca. 10 min, men hold øje med dem undervejs. Ovne kan være meget forskellige, og det er vigtigt at de ikke får for meget, så ægget bliver kedeligt.
6. Drys med salt og peber.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments