16. april 2014

Oopsies

 photo Oopsies_zpsa6c2edb3.jpg

OPSKRIFT PÅ OOPSIES

Denne er efterhånden blevet en klassiker i LCHF (low carb high fat) køkkenet, så nu måtte jeg prøve dem. Ikke at jeg lever efter LCHF principperne, det elsker jeg kager og kartofler alt for meget til, men jeg henter ofte inspiration fra diverse LCHF blogs. Denne her opskrift er inspireret af Frk. Sveske. Da der jo ikke er noget mel i oopsies er de meget lette i konsistensen og minder mest af alt om nogle meget luftige og lette omeletter. Jeg er fan!


Oopsies

Oopsies

Denne her opskrift er inspireret af Frk. Sveske. Da der jo ikke er noget mel i oopsies er de meget lette i konsistensen og minder mest af alt om nogle meget luftige og lette omeletter. Jeg er fan!
5 fra 1 stemme
Antal: 8 stk
Forberedelse15 min
Tilberedelse25 min
I alt40 min

Ingredienser

  • 3 æg
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. bagepulver1
  • 00 g. Philidelphia med purløg smag
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • Revet ost

Tilberedelse

  • Forvarm ovnen til 150 grader (varmluft). Del æggehvider og æggeblommer i to skåle og pisk hviderne helt stive sammen med salt og bagepulver. Pisk derefter æggeblommerne sammen med Philidelphia osten og loppefrøskaller. Vend derefter forsigtigt æggeblommeblandingen i æggehviderne med en dejskraber. Del dejen i otte klatter med en ske, fordelt på to bageplader med bagepapir. Drys med revet ost eller sesamfrø og bag dem i ca. 25 minutter eller til de er gyldne.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments