16. april 2014

Oopsies

 photo Oopsies_zpsa6c2edb3.jpg

Oopsies er efterhånden blevet en klassiker i LCHF (low carb high fat) køkkenet, så nu måtte jeg prøve dem. Ikke at jeg lever efter LCHF principperne, det elsker jeg kager og kartofler alt for meget til, men jeg henter ofte inspiration fra diverse LCHF blogs. Denne her opskrift er inspireret af Frk. Sveske. Da der jo ikke er noget mel i oopsies er de meget lette i konsistensen og minder mest af alt om nogle meget luftige og lette omeletter. Jeg er fan!


OPSKRIFT PÅ OOPSIES

Det skal du bruge (8 stk.):
3 æg
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. bagepulver
100 g. Philidelphia med purløg smag
2 spsk loppefrøskaller
Revet ost

Sådan gør du: 
Forvarm ovnen til 150 grader (varmluft). Del æggehvider og æggeblommer i to skåle og pisk hviderne helt stive sammen med salt og bagepulver. Pisk derefter æggeblommerne sammen med Philidelphia osten og loppefrøskaller. Vend derefter forsigtigt æggeblommeblandingen i æggehviderne med en dejskraber. Del dejen i otte klatter med en ske, fordelt på to bageplader med bagepapir. Drys med revet ost eller sesamfrø og bag dem i ca. 25 minutter eller til de er gyldne.

Bon appétit 🙂

Oopsies 1
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments