Om mig

Velkommen til Rødbede Bageriet. Jeg hedder Katharina og jeg er 31 år. Her i bageriet deler jeg mine yndlingsopskrifter på nem, sund og nærende hverdagsmad. Gerne med en masse grønsager. Jeg brænder for (og øver mig i) at leve mere bæredygtigt og træffe grønnere valg i min hverdag. For at leve et mere enkelt liv med fokus på det vigtige.

Jeg lever ikke efter nogle faste regler og der er også plads til både kage og chokolade, da det for mig handler om at finde en balance. Løftede pegefingre er kedelige, så dem gider jeg ikke!

Jeg bor med min kæreste Tais, og sammen har vi en lille rødbedespire, der hedder Viona og til januar kommer lillebror 🙂 

Udover at dele opskrifter, deler jeg også brudstykker fra mit liv med alt, hvad det indebærer: Hverdagen på barsel, hverdagslykke, små hyggelige projekter, grønne DIY’s og familieliv ♥

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister og at du har lyst til at føle mig på min rejse mod mindre madspild og en mere bæredygtig livsstil med fokus på køkkenet.

Jeg elsker kommentarer, så hold dig endelig ikke tilbage. Det er så hyggeligt, når vi inspirerer og hjælper hinanden og jeg elsker det fælleskab der kan opstå i et kommentarfelt.

Hvis du har nogle spørgsmål til opskrifter, gerne vil samarbejde eller noget helt tredje, så skriv endelig til mig på:

beetrootbakery@hotmail.com

Find mig på de sociale medier:
Facebook og Instagram