Om mig

Velkommen til Rødbede Bageriet. Jeg hedder Katharina og jeg er 30 år. Her i bageriet deler jeg mine yndlingsopskrifter på nem, sund og nærende hverdagsmad. Jeg brænder for (og øver mig i) at leve mere bæredygtigt og træffe grønnere valg i min hverdag. For at leve et mere enkelt liv med fokus på det vigtige. Derudover går jeg meget op i spild. Mindre madspild og mindre spild af plastik i min hverdag. Begge dele er især noget jeg har fokus på, når jeg står i køkkenet og udvikler mine opskrifter. Jeg er på ingen måde hellig, men man skal jo starte et sted, og jeg tror på, at små ændringer kan betyde meget på den lange bane.

Derfor har jeg også åbnet min helt egen webshop, som hedder www.greenspoon.dk, hvor jeg sælger grønne køkkenting. Det er eksempelvis sådan noget som bivokspapir og genanvendelige bambussugerør.

Mine opskrifter er ofte glutenfri og uden tilsat raffineret sukker og derudover leger jeg også med vegetarisk og vegansk madlavning. Man kan vel kalde mig for flexitar. Jeg lever ikke efter nogle faste regler og der er også plads til både kage og chokolade, da det for mig handler om at finde en balance. Løftede pegefingre er kedelige, så dem gider jeg ikke!

Jeg bor med min kæreste Tais, og sammen har vi en lille rødbedespire, der hedder Viona, som jeg hjemmepasser lige nu.

Udover at dele opskrifter, deler jeg også brudstykker fra mit liv med alt, hvad det indebærer: Kærlighed til peanutbutter, livet som selvstændig, hverdagslykke, små hyggelige projekter og familieliv ♥

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister og at du har lyst til at føle mig på min rejse mod mindre madspild og en mere bæredygtig livsstil med fokus på køkkenet.

Jeg elsker kommentarer, så hold dig endelig ikke tilbage. Det er så hyggeligt, når vi inspirerer og hjælper hinanden og jeg elsker det fælleskab der kan opstå i et kommentarfelt.

Hvis du har nogle spørgsmål til opskrifter, gerne vil samarbejde eller noget helt tredje, så skriv endelig til mig på:

beetrootbakery@hotmail.com

Find mig på de sociale medier:
Facebook og Instagram