Om mig

Velkommen til Rødbede Bageriet. Jeg hedder Katharina og jeg er 32 år. Jeg bor i Buddinge med min mand Tais, og sammen har vi to små børn; Viona og Hektor.

Her i bageriet deler jeg mine yndlingsopskrifter på nem, sund og nærende hverdagsmad. Gerne med en masse grønsager og gerne børnevenlige.

Her er der både plads til kage og chokolade, da det for mig handler om at finde en balance. Løftede pegefingre er kedelige, så dem gider jeg ikke!

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise.

Spiselige gaver og værtindegaver

Jeg elsker at modtage og give hjemmelavede gaver, især af den spiselige slags, så du finder også en masse inspiration til hjemmelavede spiselige gaver her på bloggen. Gaver der er perfekte som indflyttergaver, værtindegaver. Tja, hvornår bliver man ikke glad for en madgave?

På min webshop www.beetrootbakeryshop.dk sælger jeg etiketter, jeg selv har designet, som man kan pynte sine gaver med. Jeg sælger også andet tilbehør, såsom bånd i bæredygtigt materiale og stoflåg. Der kan du også finde min e-bog med en masse opskrifter på spiselige gaver.

Er du interesseret i et samarbejde?

Synes du vi er et godt match? Eller har du nogle spørgsmål til mig, så kig under kontakt.

Ellers så ses vi måske her?

Find mig på de sociale medier:
Facebook og Instagram