6. januar 2015

Nem fuldkornstoast

fuldkornstoast
fuldkornstoast

Jeg ved ikke helt, om man kan kalde det her for en opskrift, men jeg tænkte, at jeg alligevel ville dele denne lækre og nemme påskrift på fuldkornstoast med jer. Man kan jo freestyle med fyldet, men skinke og ost går man aldrig galt i byen med 😉

Lækker og nem fuldkornstoast

Hvis man køber fuldkornstortillas og ikke aner, hvad man skal bruge de resterende til (men altså tro mig, man kan snildt lave toasts af dem alle uden at få for meget!), så kan man også prøve denne her geniale snack/dessert.

Jeg er i øvrigt startet som virksomhedspraktikant for kommunikationsbureauet FairStyles, der fokuserer på livsstilprodukter med et bæredygtigt afsæt. Jeg startede i går og indtil videre er jeg enormt glad for at være der! Det er simpelthen de mest seje og visionære damer, der styrer showet. Jeg glæder mig til at bidrage med endnu mere og suge viden til mig 🙂 Når jeg har været der lidt længere, har jeg tænkt mig at give en lille update her på bloggen 🙂

Anywho, her har I ‘opskriften’ på de (meget afhængighedsdannende) toasts.

10864685_424230374390787_1416742586_n_zpsb7c1ea2a.jpg

Nem fuldkornstoast

De her fuldtkornstoast er nemme at lave (virkelig nemme) og smager fantastisk.
5 fra 1 stemme
Forberedelse5 min
Tilberedelse10 min
I alt15 min

Ingredienser

  • 1 fuldkornstortilla eller en rugtortilla
  • 2 skiver ost
  • 2 stk. parmaskinke
  • 2 små håndfulde frisk spinat

Tilberedelse

  • Fordel ost og skinke i midten af tortillaen.
  • Vask spinaten og put den oven på osten.
  • Fold tortillaen sammen, tryk den flad og skær den over i to.
  • Grill den i en toaster. Jeg tror også en grillpande vil kunne bruges, hvis man bruger noget til at holde de to toasts flade med.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments