21. maj 2014

Frikadeller med feta og oliven

Frikadeller med feta og oliven

Frikadeller med feta og oliven

Bikinisæsonen er lige om hjørnet, så jeg har tænkt mig at skrue ekstra op for grøntsager og proteiner og lidt ned for kage. Eller jeg skruer ikke mere ned, end der kommer en opskrift på en rigtig lækker banankage i morgen 😉

De her frikadeller, serveret med hjemmelavet pesto og salat, fik jeg til aftensmad idag. Mums 🙂

Hvad har I fået?


Frikadeller med feta og oliven 1

Frikadeller med feta og oliven

Lækker og smagfulde frikadeller med feta og oliven. Hurtige og nemme at lave.
5 fra 1 stemme
Forberedelse10 min
Tilberedelse15 min
I alt25 min

Ingredienser

  • 2 hvidløg
  • 1 lille løg
  • 1/2 glas oliven uden sten
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 50 g. feta
  • 2 spsk hvedemel
  • 450 g. hakket oksekød
  • Salt & peber

Tilberedelse

  • Hak løg, hvidløg, feta og oliven og bland derefter alle ingredienserne. Ælt derefter blandingen rigtig godt og steg frikadellerne i olivenolie.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments