21. maj 2014

Frikadeller med feta og oliven

 photo frikadeller_zps4ea16ec7.jpg

Bikinisæsonen er lige om hjørnet, så jeg har tænkt mig at skrue ekstra op for grøntsager og proteiner og lidt ned for kage. Eller jeg skruer ikke mere ned, end der kommer en opskrift på en rigtig lækker banankage i morgen 😉

De her frikadeller med feta og oliven, serveret med hjemmelavet pesto og salat, fik jeg til aftensmad idag. Mums 🙂

Hvad har I fået?


Frikadeller med feta og oliven

Det skal du bruge: 
2 hvidløg
1 lille løg
1/2 glas oliven uden sten
1 håndfuld frisk basilikum
50 g. feta
2 spsk hvedemel
450 g. hakket oksekød
Salt & peber

Sådan gør du: 
Hak løg, hvidløg, feta og oliven og bland derefter alle ingredienserne. Ælt derefter blandingen rigtig godt og steg frikadellerne i olivenolie.

Bon appétit 🙂

Frikadeller med feta og oliven 1
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments