Opskrift anbefalinger

Opskrift anbefalinger #4

Jeg har endnu engang testet en håndfuld opskrifter fra mine fellow dygtige blogger kollegaer, og her er fem opskrifter, som jeg gerne vil dele med dig 🙂 Vi skal både se på aftensmad, scones og den lææækreste kage!

Tomatsuppe med porre og et sjat fløde – Mummum.dk

Jeg elsker tomatsuppe! Den kan laves i en luksusversion med ovnbagte tomater eller man kan lave en mere hverdagsvenlig version, som her 🙂 Bestemt ikke sidste gang, vi skal have denne suppe.

FIND OPSKRIFTEN HER

Ovnbagte søde kartofler med pulled BBQ chicken – Madmille.dk

Vi spiser ofte søde kartofler til aftensmad. For det meste skærer jeg dem i tern eller pomfritform og giver dem en tur i ovnen, men denne version, hvor man bager en hel kartoffel og derefter fylder den med pulled chicken er en ny favorit tilberedning!

FIND OPSKRIFTEN HER

Key lime pie med flødeskum – Spisbedre.dk

Denne her kage er lige så god som den lyder (og ser ud!). Bunden er en kiksebund til den salte side og fyldet er lavet af blandt andet en masse lime og kondenseret mælk. Ovenpå er et tyndt lag flødeskum med revet frisk lime. Den er faktisk relativt nem at lave, så hvis du vil imponere gæsterne er dette et godt bud 😉

FIND OPSKRIFTEN HER

Chokoalde scones – Foodfashion.nu

Jeg elsker scones og jeg er faktisk ret kritisk, når det kommer til scones. En tør og kedeligt scone er der ikke meget ved. De her er lavet efter Camilla Pejdals opskrift og de er MEGA gode.

FIND OPSKRIFTEN HER

Svensk pølseret med ekstra grønsager – Juliebruun.com

Retten ‘svensk pølseret’ behøver vidst ingen nærmere introduktion, men denne version, som dygtige Julie Bruun har lavet er med ekstra knald på grønsagerne og den er virkelig god! Mums, siger jeg bare.

FIND OPSKRIFTEN HER

Flere opskrift anbefalinger

Kunne du tænke dig endnu flere opskrift anbefalinger, så læs også mine indlæg

Opskrift Anbefalinger #1 (chocolate chip cookies, syltede rødløg og pizzasnegle) 

Opskrift Anbefalinger #2 (brownie cookies, kanelsnegle og koldhævede kerneboller)

Opskrift Anbefalinger #3 (breakfast bowl, pølsehorn og vafler)

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.