Familieliv

Viona 11 måneder

11 måneder (og fem dage) er der gået siden min lille rødbedespire kom til verden og om kun én måned er hun et år. Det er jo helt vildt! Det her bliver også den næstsidste Viona update, da jeg tænker, at jeg slutter, når hun er et år.

Det vil blive lidt akavet med Viona 7 år og 3 måneders updates, haha.

Og når hun så er fyldt et helt år, så vil jeg på en eller anden måde samle alle mine skriblerier om hende og lave en slags bog. Hvis du har nogle gode ideer til hvor eller hvordan jeg kan gøre det, så skriv endelig 🙂 

Hvordan går det med den lille spire?
Det går godt 🙂 Hun øver sig i at gå og hun har det store kørekort til gåvognen, men hun kan stadig ikke gå uden. Når hun er meget koncentreret, så kan hun godt stå op uden at holde fast i noget, men det er som om, at det ikke er gået op for hende, at hun godt kan holde balancen helt selv, haha. Men generelt så er hun bare glad og der er stadig fart over feltet!

Hvad får I tiden til at gå med?
Lidt af hvert. Mest af alt hygger vi os bare helt vildt 🙂 Hun skulle oprindeligt være startet i vuggestue her pr. 1 marts (som jeg skrev om her), men det har vi udskudt til midt juni, og det føles 100% rigtigt. Bedste beslutning. Jeg kan godt mærke, at der skal ske lidt mere, så vi går til babyrytmik og så har jeg fundet nogle legestuer, hvor vi kommer. Vores bibliotek holder også nogle gratis babyevents, så dem har jeg også meldt os til. Derudover ses vi med mine veninder med børn og hænger ud med bedsteforældrene, så jeg synes egentligt det går rigtig fint med at få fyldt dagene ud.

Nogle dage, så har vi også bare en hyggedag, hvor det bare er mig og hende, der laver mad, vasker tøj og går tur.

Er der sket noget med hende rent fysisk siden sidst?
Det største der er sket er nok, at hun er blevet mere sikker på benene. Og nårh ja, så kan hun klappe. Det er så mega sødt ud. Der er en bestemt sang vi kan synge, der altid får hende til at klappe. Sådan lidt forsigtigt og forsinket. Hun har også fået en ny tand nederst i munden.

Hvordan går det med nattesøvnen?
Det går fint. Nogle nætter er bedre end andre, men for det meste, så føler jeg mig helt fint udhvilet, når jeg vågner. Hun sover i vores seng og vil stadig gerne ammes i løbet af natten, så jeg vågner nogle gange, men falder heldigvis hurtigt i søvn igen.

Fandt I en ny klapvogn?
Yes, det er denne her og Viona elsker den. Den er magic og der er søvngaranti, når vi putter hende i den (nu har jeg garanteret lide jinxet den). Jeg troede hun ville sidde og kigge ind på mig for tryghed, men det gider hun bare overhovedet ikke. Den lille nysgerrige frøken vil følge med i , hvad der sker rundt omkring hende.

Er der noget, der er særligt hårdt for tiden?
Æh, ja! Masser af ting 😉 Men hun virker ekstra meget morsyg og vil hele tiden bæres af mig. I princippet så ville jeg ønske, at jeg bare kunne være i det og gå med hende på hoften hele tiden, men nogle gange, så har jeg også bare brug for to hænder og følelsen af at være lidt alene. Men mon ikke det vender snart. Forhåbentligt bliver det bedre, når hun kan gå.

Kan hun sige nogle ord endnu?
Nej, ikke nogle bevidste ord, men nogle gange lyder det som om hun siger haaai.

Det var det for denne gang. Spørg endelig, hvis der er noget, du gerne vil vide eller er nysgerrig på 🙂


Læs også:

Viona 1 måned
Viona 2 måneder
Viona 3 måneder
Viona 4 måneder
Viona 5 måneder
Viona 6 måneder
Viona 7 måneder
Viona 8 måneder
Viona 9 måneder
Viona 10 måneder

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.