Hverdagsliv

Status på den første måned med egen webshop

Så har vi haft webshoppen i en måned, så jeg tænkte, at det kunne være sjovt med en lille status på, hvordan det har været at være webshopejer og hvordan det er gået. Sådan rent salgsmæssigt, du ved 😉

Før jeg rigtigt går i gang, så vil jeg lige indskyde, at det her blogindlæg oprindeligt fyldte en halv roman, da jeg også kom ind på min hverdage med Viona, bloggen og tanker om stort og småt. Så ja, nu har jeg forkortet det, så fokus kommer (næsten) kun til at være på webshoppen i det her indlæg. Nederst svarer jeg på de spørgsmål, som jeg har fået fra følgere på Instagram 🙂

Madpose fra FlufGenanvendelige madposer med vandafvisende for. Find dem her

For at starte et sted. Det har været fedt! Hold nu op, det er en god følelse at være boss i egen biks. Selv bestemme, hvad man vil lave og hvornår på døgnet.

Som jeg vist også har skrevet før, så er det den bedste følelse, når der tikker en ordre ind. Jeg kan blive helt høj, haha. Misforstå mig nu ikke, jeg bliver SÅ glad, når min mor køber fra os, men det er ekstra fedt, når det er en vi ikke kender. Så er det lige pludselig en legit business, vi har gang i 😀

Og nu til tallene.

Det er sådan noget, der er lidt sjovt at læse om. Det ville jeg i hvert fald selv synes, hvis jeg sad på den anden side af skærmen. Jeg tror ikke, jeg har lyst til at give de helt præcise tal for, hvor meget vi har solgt for, men den første måned her, har vi haft over 60 ordre. Dét er jeg rigtig, rigtig stolt over. Fra start havde jeg sagt til Tais, at jeg ville være glad, hvis vi fik mellem 3-5 ordre om ugen (inkl venner og familie).

Vores instagram profil klarer sig også godt, og vi har fået over 1000 følgere på en måned. Igen, jeg havde troet, vi skulle kæmpe os vej for at komme over de 100. Det var ikke sket uden alt den kærlighed jeg har fået fra mine blogkollegaer, så igen må jeg bare sende en masse tak og kærlighed i deres retning. I ved, hvem I er (og det var den oscartale fra mig ;)).


Foodhuggers til at gemme madrester og undgå madspild. Find dem her.

Det er ikke noget vi kan leve af pt, da vi investerer alle pengene på ny for at udvide vores produktsortiment. Men hvem ved, måske en dag det bliver en bæredygtig biks. Altså økonomisk os ik’ 😉

Lige nu er situationen også den, at jeg stadig har Viona hjemme, så det er ikke meget, jeg kan arbejde i hverdagen. Hvis hun sover lur hjemme, så har jeg lige lidt tid der, men ellers er det mest om aftenen eller i weekenden, at jeg kan lave noget på webshoppen (og bloggen her).

Selvom jeg arbejder meget om aftenen og i weekenderne, så føles det ikke sådan. Det er en helt anden måde at arbejde på, og jeg har slet ikke brug for samme skel mellem arbejde og fritid, som jeg havde, da jeg arbejdede fuldtid før min barsel. Måske det kommer mere, men lige nu, så glæder jeg mig til om aftenen, når jeg kan åbne computeren og give den gas (altså ind til Viona giver lyd fra sig og jeg må spurte ind på soveværelset!).

Så alt i alt er jeg lykkelig for min hverdag med Viona og mit arbejdsliv med bloggen her og webshoppen. Jeg håber begge ting kommer til at blomstre endnu mere, og det på sigt er noget, jeg kan komme til at leve af.

Genanvendelige sandwichbags med fedtafvisende coating. Find dem her.

Jeg kunne jo også gå i dybden med mange andre aspekter af webshoppen. Hvad jeg har lært indtil videre. De udfordringer vi har haft osv osv, men jeg vil stoppe for nu og slutte indlægget med at besvare de spørgsmål, som jeg har fået på Instagram:

Har I et regnskabsprogram tilknyttet eller hvordan gør I det?
Ja, vi bruger Dinero og det fungerer super godt 🙂

Hvem arbejder hårdest på webshoppen. Dig, Tais eller Viona?
Det må helt klart være Viona! 😉

Kommer der en sæbe uden plastik?
Sjovt du spørger. Jeg er faktisk pt ved at teste en, så det gør der muligvis 🙂

Vil bare sige, at jeg synes du er vildt sej.
Tusind tak. Ih, sådan en besked gør mig glad 🙂

Hvem har designet jeres side?
Det har vi selv 🙂

Sig endelig til, hvis du sidder inde med nogle spørgsmål til webshoppen eller til noget helt andet 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.