Ikke-kategoriseret

Opskrift anbefalinger #3

Det er blevet tid til en omgang opskrift anbefalinger. Jeg har endnu engang testet opskrifter fra mine fellow dygtige blogger kollegaer, og her er tre opskrifter, som jeg gerne vil dele med dig 🙂 Vi skal både se på morgenmad og to klassikere.

Breakfast bowl – Grødgrisen og Camille Maje

Grønsager til morgenmad? Ja, det kan man sagtens, og især, når de kommer i sådan en her flot breakfast bowl 🙂

FIND OPSKRIFTEN HER

Klassiske pølsehorn – Mummum

De her pølsehorn har ikke set skyggen af fuldkorn, men de er lige som de skal være. Bløde, saftige og vildt lækre. Mums. Helt perfekte og meget børnevenlige.

FIND OPSKRIFTEN HER

Klassiske hjertevafler – Cute Carb

Endnu en meget klassisk opskrift. Hjertevafler. Det er nok den allerbedste vaffelopskrift, jeg har prøvet, og det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger den. Jeg lavede engang en kæmpe portion, hvor vi fik Tais’ familie på besøg og de blev spist. Rub og stub. Mmmh nu får jeg helt lyst til vafler 🙂

FIND OPSKRIFTEN HER

Se flere opskriftanbefalinger: HER og HER

Har du en god opskrift, som jeg bare MÅ prøve? Måske din egen? 😉


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.