Mad inspiration

Mad inspiration uge 9

Her kommer denne uges mad inspiration. Du får blandt andet opskriften på en af bloggens mest poplære opskrifter (nr. 2), den lækreste goma dressing og mine yndlings pandekager til når morgenmaden skal være ekstra lækker.

Here goes. 2 x aftensmaden, 2 x tilbehør og 2 x noget lækkert.

2 x aftensmad

Leder du efter en opskrift på nem og vegetarisk aftensmad? Så kan jeg varmt anbefale denne cremede ret med beluga-linser, bulgur og grønkål. Det er nærende og nem hverdagsmad, når det er bedst 🙂 Spis retten med en klat creme fraiche og noget lækkert brød til, eller bare som den er.

Find opskriften her:  Vegetarisk ret med bulgur og belugabønner

(obs: Du bliver ført over på min webshop www.greenspoon.dk, hvor opskriften stammer fra)

Ellers er der denne her ret med sunde kyllingedeller med spinat, en cremet sovs med pikantost og masser af grønsager. Det er en rigtig vaskeægte hverdagsret, da den er nem at lave, sund og så vil jeg vove at påstå, at de fleste kan lide den.

Find opskriften her:  Kylling i pikantsovs

2 x tilbehør

Her er en sjov idé til morgenmaden eller frokosten. Det bliver næsten ikke nemmere, men alligevel er der noget luksus over det, når man serverer sådan en her bagt herlighed med æg, skinke, ost og tomater.

Find opskriften her:  Bagt æg med skinke og ost

Nu er det ikke kun på sticks and sushi du kan nyde en lækker gomadressing (det bliver også ret dyrt i længden, hvis du er lige så vild med gomadressing, som jeg er). Nu kan du også nyde dem hjemme i din egen stue. Den himmelske dip består hovedsageligt af ristet sesam og er blevet en ny favorit her i bageriet.

Find opskriften her:  Hjemmelavet gomadressing

2 x Noget lækkert

Og sidst men ikke mindst, det lækre 🙂

Her har du opskriften på de lækreste sunde pandekager med birkes, hytteost og citron.

Find opskriften her:  Sunde pandekager med citron og birkes

Elsker du også smoothies, så kan jeg anbefale denne her blåbær bowl, som er som en lille bid af sommeren 🙂

Find opskriften her:  Blåbær bowl

Det var det for denne omgang. Jeg håber, du blev inspireret på madfronten og har en rigtig dejlig weekend 🙂

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.