Mad inspiration

Mad inspiration uge 8

Her kommer en omgang mad inspiration med opskrifter fra gemmerne. Jeg lover, at jeg også nok snart skal komme med nogle helt nye opskrifter! De ligger faktisk klar i kladder, men tid, I ved. Jeg har rigeligt at se til med Viona og webshoppen også, haha, så det er altså ikke fordi, at jeg ikke laver mad længere 😉

Here goes. 2 x aftensmaden, 2 x tilbehør og 2 x noget lækkert. Du finder blandt andet opskrifter på løgtærte, linseboller og saltede mandler 🙂

2 x aftensmad

Vi starter ud med en tærte. Fordi tærte, det smager bare godt. Bunden er med grahamsmel, så den er til den grovere side, og fyldet smager lækkert af timian, rødløg og squash. En rigtig god trio. Hvis man er fræk kunne man jo også tilføje noget gedeost. Det tror jeg bestemt kunne være lækkert 🙂

Find opskriften her:  Grovtærte med løg og squash

Er du mere til indisk? Så kan jeg anbefale denne nemme ret med paneer og spinat i en cremet spinatsovs. Paneer er en fast ost, som kan steges på panden, så den bliver sprød udenpå.

Find opskriften her:  Paneer med spinat

2 x tilbehør

Har du nogensinde prøvet at bage med linser? Dét kan anbefales 🙂 De her boller smager simpelthen SÅ godt! Og så mætter de dejligt meget, da linserne er proppede med proteiner.

Find opskriften her:  Proteinrige boller med belugalinser

Man siger jo, at man også spiser med øjnene, og i så fald, så smager denne her quinoasalat ekstra godt 😀 Er den ikke bare pæææn med alle de mange farver? Og tilmed super nem at lave. Den består af quinoa, kikærter, edamamebønner, gulerod og soltørrede tomater, så den er både proteinrig og indeholder en masse gode sager.

Find opskriften her:  Quinoasalat med kikærter

2 x Noget lækkert

Og sidst men ikke mindst, det lækre 🙂

Elsker du hvid chokolade? Og lyder hvid chokolade kombineret med lime ikke bare syyygt lækkert? Så er denne her brownie, eller blondie som det også hedder, lige noget for dig 🙂

Find opskriften her:  Blondie med lime og birkes

Jeg har for nyligt fået en åbenbaring. Saltede mandler er jo vildt nemme at lave selv! Og så smager de faktisk også bedre end dem man køber. Billigere er de også! Det er jo næsten for godt til at være sandt 😉

Find opskriften her:  Saltede mandler

Det var denne uges omgang inspiration. Jeg håber, du blev inspireret på madfronten 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.