Mad inspiration

Mad inspiration uge 6

Jeg plejer at udgive disse indlæg om lørdagen, men igår havde jeg en helt særlig grund til at ‘stjæle’ dagen 🙂

MEN du skal ikke snydes for en omgang mad inspiration 😉 Her kommer opskrifter på blandt andet daal, sesammarineret kylling og sød kartoffel hummus. Du finder lidt af hvert i denne uges omgang mad inspiration ?

Here goes. 2 x aftensmaden, 2 x tilbehør og 2 x noget lækkert.

2 x aftensmad

I dag får du opskriften på en meget nem omgang aftensmad. Glutenfri bønnepasta med broccoli, bacon, soltørrede tomater, pinjekerner og frisk persille. Den kan bikses sammen på 20 min. Seriøst, det er ikke bare et salgstrick ?

Find opskriften her:  Bønnepasta med broccoli og soltørrede tomater

Her er en opskrift på en super lækker vegetarisk tærte med grovbund og to ingredienser, som jeg holder rigtig meget af; spinat og søde kartofler. Den blev heldigvis lige så lækker som jeg havde forestillet mig, da jeg fik ideen til den ?

Find opskriften her:  Tærte med søde kartofler og spinat

2 x tilbehør

Nu til tilbehøret. Først har vi en lækker cremet hummus med sød kartoffel.

Find opskriften her:  Hummus med sød kartoffel

Og her er opskriften på grove pølsehorn, som min familie bliver ved med at bestille fra mig. De er seriøst gode!

Find opskriften her:  Grove pølsehorn

2 x Noget lækkert

Og sidst men ikke mindst, det lækre ?

Jeg er på ingen måde en kaffeekspert eller en kaffesnob, så jeg havde heller ikke lige regnet med, at jeg ville være typen der lavede min egen koldbryggede kaffe. Det lyder så kompliceret og feinschmecker agtigt, synes jeg. Det var indtil jeg fandt ud af, hvordan man gør. Det er jo meeega nemt! Noget kaffe og vand i en skål og vente, vente, så er det klar.

Find opskriften her:  Nem koldbrygget kaffe

Er du mere til noget spiseligt? ; ) Så kan jeg anbefale de her vafler, der er lavet på sunde morgenmadsprodukter, så du kan spise masser af dem med god samvittighed. Både til morgenmad eller frokost… Eller aftensmad! Det er der ingen regler!

Find opskriften her:  Sunde morgenmadsmuffins

Det var denne uges omgang inspiration. Jeg håber, du kunne bruge indlægget ?


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.