Familieliv/ Green Spoon

1 uge med egen webshop

Nu har www.greenspoon.dk været åben i over en uge, så jeg tænkte, at det kunne være sjovt med en lille opsummering på, hvordan det har været at starte egen webshop.

First of all, så har det været a dream come true. Hvis du bare vidste, hvor mange timer Tais og jeg har gået og talt om denne her webshop. Lavet planer, strategier, talt økonomi osv. osv.

Så det er fedt, at vi endelig er kommet over på den anden side, hvor vi rent faktisk har åbnet vores shop, og hvor jeg kan få lov til at dele ud af min begejstring for vores produkter og inspirere til grønne køkkenløsninger.

Tais havde barsel hele januar, så det var der, vi rigtig kunne give den en skalle (om aftenen og i Vionas lure altså, haha)

Men det var også angstprovokerende at dele vores lille baby med alle jer.

Vi holdt vejret, da vi delte nyheden på sociale medier og her på bloggen.

Men hold nu op, hvor har vi bare fået meget positiv feedback og skulderklap! Det er virkelig fedt, at der er så mange, der hepper på os!

Vi har også fået en masse love fra andre bloggere, der har delt i deres stories og skrevet søde beskeder til mig. Det har jeg bare været SÅ taknemmelig for. Bloggers gonna support.

Den første ordre
Den første ordre kom fra min mor. Selvfølgelig, haha. Næste ordre var lidt speciel, for det var en ’rigtig’ ordre og dét føltes bare SÅ fedt.

Yes, der er faktisk nogen, der har lyst til at købe de her produkter, som vi selv er så glade for! Pyha det var godt.

Men det er lidt af en rollercoster med de der ordre, kan jeg godt sige dig. Når vi får en, er vi vildt glade og tænker, yes, det her det funker bare. Og så går der mange timer uden en eneste bestilling og så laver jeg drama, haha.

Men alt tager tid og taget i betragtning af, at vi kun har været åben i en uges tid, så er jeg stolt over, at vi har haft flere bestillinger hver dag siden sidste lørdag.

Viona og webshop
Jeg går jo hjemme med Viona lige nu, så det er noget med, at jeg udnytter hendes lure optimalt. Der er ikke noget med at side og slappe af med fjernsyn i løbet af dagen. Egentligt synes jeg det er ret fint, for så bliver jeg også udfordret/stimuleret (jeg ved ikke hvad det rigtige ord er her) på en anden måde.

Men det er hårdt. Not gonna lie. At have en lille baby og webshop samtidigt. Jeg pakker med hende, mens hun tuller rundt og så går vi sammen op og afleverer pakker.

Mig med en baby på maven og poser med pakker. Det er et kønt syn, kan jeg godt sige dig! Men jeg føler mig sgu lidt bad ass og business agtig.

Om aftenen når Viona sover, så arbejder vi begge på webshoppen. Tais er vores marketing/økonomi mand, så han har også rigeligt at lave, men jeg synes heldigvis vi er gode til også at sætte noget tid af til afslapning sammen 🙂

Hvad har solgt bedst indtil videre? 
Der er ikke nogen produkter, der skiller sig helt vildt ud i forhold til salg, men det er også lidt tidligt at sige. Men vores sugerør i stålfrit stål, vores food huggers og de her plastikfri klude er der flere, der har bestilt 🙂

Jeg håber, det var interressant med et lille indblik i, hvordan den første uge, som webshop ejer har været. Sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål 🙂

Jeg glæder mig til, at fortælle endnu mere om shoppen og vores produkter 🙂 Du kan følge den på Instagram her.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

2 Kommentarer

 • Reply
  Line Rømer
  10. februar 2019 at 18:35

  I er så SEJE! Endnu engang tillykke med webshoppen, det er så stort og modigt ❤️

  • Reply
   Katharina
   11. februar 2019 at 8:12

   Lige over! og tak 💚

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.