Familieliv

Viona 9 måneder

Ni måneder inde, ni måneder ude. Nu har rødbeden været lige så længe ude i den store verden, som hun har hygget sig inde i mors mave. Wow, det er altså vildt.

Her kommer der en 9-måneders update på, hvordan hun går og har det.

Hvordan går det så med den lille spire?
Det går bare godt 🙂 Hun er næsten altid glad og virker generelt bare til at have det rimelig fedt! For tiden er hun ekstra, ekstra glad. Tais er nemlig på barsel med os.

Nå ja, det er da fedt. Hvor længe skal han være det?
Ja, mega! Jeg er så lykkelig for, at vi får en hel måned med hende sammen. Det faldt jo heldigt sammen med julen, så alt i alt er det en del tid han er hjemme med os 🙂 Vi skal mega hygge og jeg skal nyde at blive mere aflastet om dagen.

Skal hun så i vuggestue bagefter?
Nej, det skal hun ikke. Vi havde fået en plads, men vi har besluttet at holde hende hjemme lidt endnu. Du kan læse meget mere om valget HER og min nye karriere som hjemmepasser 😉 Jeg fik iøvrigt med en masse hep med på vejen på Instagram og det gjorde mig vildt glad. Tusind tak for det!

Hvordan går det med maden? Spiser I stadig efter BLW princippet?
Det gør vi, og hvis du ikke ved, hvad det er, så kan du læse om det her. Elsker det!

Og hvordan med amningen?
Jeg ammer hende stadig en del. Både fordi det er hyggeligt, Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man gør det til 1-årsalderen, men også fordi vi spiser efter BLW-principperne, og så er det nødvendigt. Generelt elsker jeg det og kan blive helt trist ved tanken om, at det slutter en dag, men der er da også tidspunkter (især om aftenen), hvor jeg kan være misundelig på Tais, fordi kan har mere frihed end jeg har. Men alt til sin tid. Jeg skal nok få rigeligt med tid til mig selv igen 🙂

Hvad er der sket med hende rent fysisk siden sidst?
Hun kan stå nu! Det er så vildt. Dog kun når hun holder fast i noget. Der er virkelig sket noget siden sidste update. Hun er også kommet op på alle fire, når hun kravler, så nu kan hun komme meget hurtigere rundt. Jeg tror ikke, der går længe før hun tager sine første skridt.

Hvordan går det med nattesøvnen?
Jeg klager ikke. Omend hun over julen havde nogle dage, hvor hun først gik i seng kl. 22! Deeet var altså lige sent nok for mor og far. Hun sov så godt nok til 08.30, men jeg vil hellere have alene tid om aftenen med Tais, og så en baby der vågner tidligt. Hun er heldigvis ved at være tilbage i sit gamle søvnmønster.

Hvad med klapvogn. Er hun begyndt at sidde i sådan en? 
Mja, altså vi er byttet over til klapvogn nu, men hvor meget hun rent faktisk sidder i den, kan diskuteres 😉 Hun vil stadig helst bæres rundt, men når hun sover, kan vi ligge hende.

Hvordan gik hendes første jul?
Den gik virkelig godt. Vi fik besøg af julemanden og det hele 😉 Hun var mega glad og umulig at putte, så hun fik lov til at være med til maden, sang og gave-delen. Hun var så til gengæld mega overtræt og havde lidt af et meltdown efter min familie var gået. Det var ikke så sjovt.

Hvad har I ellers af januarplaner? Skal I på barselsferie?
Nej, vi har ingen planer om at tage ud og rejse. Det troede jeg egentligt vi ville, dengang jeg var gravid, men nu har vi det rigtig fint med at være hjemme i Danmark og gemme rejsen til hun er lidt større. Så hvad skal vi? Vi har faktisk et langt Excel ark med ting vi gerne vil have ordnet, så der er lidt at tage fat på 😉 Men ellers skal vi bare hygge os og have en masse fælles kvalitetstid med Viona.

Vi skal også begynde til babyrytmik igen hos Apa og så har jeg meldt os til nogle tumlastik events på vores bibliotek og til en legestue i en kirke, der ligger tæt på.

Det var vidst det for denne gang. Spørg endelig, hvis der er noget, du gerne vil vide eller er nysgerrig på


Læs også:

Viona 1 måned
Viona 2 måneder
Viona 3 måneder
Viona 4 måneder
Viona 5 måneder
Viona 6 måneder
Viona 7 måneder
Viona 8 måneder

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.