Ikke-kategoriseret

Tilbageblik: Januar og februar sidste år

Oh boy, hvor er der sket meget på bare et år. Her er et tilbageblik på januar og februar 2018, hvor Rødbedespiren endnu lå og hyggede sig i min mave. Jeg var flodheste-size og kunne ikke vente med at komme på barsel og smække fødderne op på sofaen og generelt bare bygge rede og gøre klar til rødbedespiren. Jeg gætter på, det ikke er helt unormalt, at man tæller dage, timer, minutter, når barslen nærmer sig, og man ikke kan koncentrere sig på jobbet 😉 Nå, men lidt bloggeri blev det trods alt også til.

Selvom jeg ikke fik udgivet meget, så er der faktisk flere af indlæggede, der fik sneget sig op på listen over mine mest læste indlæg i 2018.

I januar 2018…

Delte jeg opskriften på denne ret med risnudler, kylling, broccoli og cashewnødder. Det er stadig en favorit!

Find opskriften HER

Fortalte jeg historien om, hvordan Tais friede til mig lille juleaften. Det er indlæg som dette, der gør mig ekstra glad for, at jeg har en blog, så jeg kan læse tilbage og huske. Oh the love.

Læs indlægget HER

I februar 2018…

Flyttede vi fra en 1-værelses på Nørrebro til en stor 4-værelses i Buddinge, og det skrev jeg et langt indlæg om. Faktisk et af de mest læste i 2019. Du kan blandt andet læse om, hvorfor valget faldt på Buddinge, og hvorfor vi valgte ikke at købe hus.

Læs indlægget HER.

Gik jeg på barsel og delte et indlæg med inspiration til, hvad jeg ville fylde min fryser med. Vigtigt!

Læs indlægget HER.

Det var det, der skete på bloggen i januar og februar sidste år. Nu har jeg ikke tjekket, men jeg synes at huske, at jeg blev ret så produktiv på bloggen, da jeg gik på barsel og lige pludselig havde en masse fritid, så der kommer nok mere kød på næste tilbageblik.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.