Familieliv

Sådan mødte jeg Tais part 2

Hov, før du læser videre, så giver historien bedst mening, hvis du læser del 1 her.

Næste morgen kl. Lo** rejse jeg til New York

En date efterfuldt af to ugers ferie er næppe det mest optimale.

Skal man blive ved med at skrive sammen? Hvor meget? Om hvad? Eller skal man bare vente med at snakkes ved til man igen er i samme land?

Men for os, var det helt naturligt. Vi skrev sammen hver dag. Èn besked hver. Det hele foregik stadig på Tinder, og jeg kan huske, at en af Tais beskeder var så lang, at den delte sig i to. Det var sødt.

Vi skrev. Ikke for meget og ikke for lidt. Vi havde jo kun været på en date, så jeg var stadig meget påpasselig med at tænke for meget på ham og drømme om en fyr, som jeg reelt ikke kendte særligt godt. Sådan noget er farligt og lige pludselig er man blevet vild med en, der kun eksisterer i ens fantasi.

Da jeg kom hjem, var han hurtig til at få date nummer to i hus. Faktisk havde jeg vidst kun været hjemme i et døgn. Denne gang inviterede han mig ud og spise. Jeg var en hel del mere spændt end første gang.

Er han nu også så sød, som jeg husker ham? Hvad hvis vi ikke har mere at snakke om?

Igen, så kørte det bare fra start. Ja, altså bortset fra, at jeg var kommet til at tage til den forkerte restaurant…

Han var lige så sød og sjov, som jeg huskede ham og snakken kørte bare.

Efter nogle hyggelige timer krammede vi farvel, og han sørgede for, at han havde fået tredje date i hus.

Tredje date
Tredje date foregik i Tivoli, hvor der var pyntet op til Halloween. Vi prøvede Den Flyvende Kuffert, så vores kroppe blive lange og tynde i sjove spejle og kastede med bolde.

Tais var meget opsat på at vinde en bamse til mig, og det gjorde han også, men jeg er ret sikker på, at det endte med at blive til en meget dyr en, haha.

Vi sluttede af i legeland, og der kan jeg huske, at jeg begyndte at tænke, okay, måske ér han en af de gode. Han var fuldstændig ligeglad med om vi begge trak aldersgennemsnittet betydeligt op, og om han så fjollet ud. Dét faldt jeg for, hos ham.

Men lige så godt daten gik, lige så dårligt sluttede den…

To be continued…

 

Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.