Mad inspiration

Mad inspiration uge 4

I denne uges omgang mad inspiration finder du både en vegetarisk aftensmad, den lækreste pastaret med citronkylling og verdens nemmeste hummus. Jeg vil ikke skrive så meget mere, for jeg fortæller lidt om alle retterne over billederne 🙂

Here goes. En omgang inspiration til aftensmaden, tilbehøret og det lækre.

2 x aftensmad

Denne kikærtegryde har jeg lavet en del gange og den er altid en succes 🙂  Retten består af kikærter stegt med spidskål, hvidløg, løg, squash og masser af karry vendt i en cremet kokossovs. Det er en rigtig hverdagsret og du kan sagtens ændre lidt i opskriften, så den passer med de ingredienser, du har i køleskabet.

Find opskriften her:  Vegetarisk kikærtegryde med kål og karry

Jeg eeeeelsker alt med citrus, så denne her ret med citronpasta og kylling i en cremet sovs med spinat er right up my alley. Hvis I læser opskriften, kan I også se, hvor ekstrem let den er at bikse sammen. Igen, right up my alley 😉 Jeg har puttet frisk spinat i, men har man et halvt broccoli, nogle porrer, peberfrugter eller champignonger, så vil det helt sikkert også smage godt i retten.

Find opskriften her:  Citronpasta med kylling og spinat

2 x tilbehør

Nu til tilbehøret.

Æggemuffins er super smarte. 1. fordi de er gode i madparken eller til at have med til efter træning. 2. Fordi du kan proppe nærmest alt i dem og på den måde også få ryttet ud i i køleskabet og brugt de sidste madrester. Jeg har lavet mine med broccoli og kalkunbacon, men du kan som sagt bruge det meste fra grønsagsskuffen.

Find opskriften her:  Æggemuffins til madpakken

Verdens nemmeste hummus? Den har du her 😉 Den er med soltørrede tomater, og du skal hverken bruge tahin eller hvidløg.

Find opskriften her:  Nem hummus med soltørrede tomater

2 x Noget lækkert

Og sidst men ikke mindst, det lækre 🙂

Chiagrød kan laves på rigtig, rigtig mange måder, og jeg har efterhånden fået prøvet en del forskellige versioner, men nu tror jeg, jeg er kommet frem til min favorit. Den består af halv kokosmælk, halv vanilje yoghurt. As simple as that. Man bestemmer helt selv, hvor meget man vil give den gas med toppingen, men jeg foretrækker at holde den simpel, så chiagrøden stadig er stjernen. Her har jeg toppet med jordbær.

Find opskriften her:  Kokos/vanilie chiagrød med jordbær topping

Er du endnu mere lækkersulten? Så er her en opskrift på sund(ere) kokostoppe uden raffineret sukker. De er i stedet sødet med dadler og smager mere af kokos end dem man køber.

Find opskriften her:  Sunde kokostoppe

Det var alt for denne gang. Håber du blev inspireret og har en skøn weekend <3

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.