Mad inspiration

Mad inspiration uge 3

I denne uges omgang mad inspiration har jeg blandt kigget tilbage i gemmerne og fundet nogle opskrifter frem, som jeg ikke har delt længe. De trænger til en update i forhold til billedekvaliteten, men opskrifterne fejler intet, haha. Det er da meget dejligt for mig at blive bekræftet i, at jeg trods alt har udviklet mig siden jeg startede for fem år siden!

Here goes. En omgang inspiration til aftensmaden, tilbehøret og det lækre 🙂

2 x aftensmad

Det kolde vintervejr er lig med suppevejr, og jeg elsker heldigvis suppe. Er du med i klubben, så kan jeg anbefale denne cremede karrysuppe.

Find opskriften her:  Cremet karrysuppe med squash og mango chutney

Hvis suppe ikke er noget for dig, så har du her en opskrift på en vildt lækker quinoa pizza. Den er nem at lave, virkelig. Den smager godt, og så er den sund! Bunden består af quinoa og æg, så den er proteinrig og mætter godt. Den er også super at have med i madpakken.

Find opskriften her:  Glutenfri quinoa pizza

2 x tilbehør

Nu til tilbehøret. Hjemmelavet pesto er noget af det nemmeste at lave og så er der endda en hel del penge at sparre. Denne her pesto er lavet på solsikkekerner i stedet for pinjekerner, som jo desværre er ret dyre.

Find opskriften her:  Nem spinatpesto

Her har du opskriften på de lækreste pestosnegle og de kræver KUN TRE INGREDIENSER! Du kunne selvfølgelig godt vælge at lave din butterdej og pesto selv, but ain nobody got time for that? 😉 De smager rigtig godt, når de er lune, men de kan også sagtens bruges i madpakken.

Find opskriften her:  Pestosnegle – kun tre ingredienser!

2 x Noget lækkert

Og sidst men ikke mindst, det lækre 🙂 Hvis du endnu ikke har prøvet at lave banan-is, så er du virkelig gået glip af noget. Det smager syndigt og sødt, men er rent faktisk super sundt!

Find opskriften her:  Sund bananis med peanut butter

Is er godt, og det er pandekager også! Disse sunde pandekager er lavet på havremel og er derfor også glutenfrie.

Find opskriften her:  Sunde havrepandekager

Det var alt for denne gang. Håber du har en skøn weekend <3

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.