Familieliv/ Hverdagsliv

Viona 8 måneder

Min lille rødbede er blevet 8 måneder, og nu er der ikke længe til, at hun har været lige så længe i mine arme som, som hun har været i min mave. Det er vildt at tænke på.

Hun er stadig en glad lille spire og jeg elsker simpelthen bare så meget at være hendes mor. Hun giver mig en grundlæggende følelse af at være lykkelig helt ind til hjertet. Så kan det godt være, at jeg nogle dage er træt og uoplagt, men hold nu op, hvor er jeg bare lykkeligere end jeg nogensinde har være før. Nå, men det skal jo ikke handle om mig, det skal handle om Viona. Mit andet yndlingsemne 😉

Her er en snak med mig, om mig, af mig.

Hvordan går det med babyrytmik og babysalmesang?
Babyrytmik hos APA på Østerbro er stadig bomben. Det er for jævnaldrende babyer mellem 6-9 måneder og Viona har en fest, når vi er afsted. Babysalmesang føler jeg hun er blevet for gammel til (seriøst, der findes noget hun er for gammel til!). Det er for alle aldre under et år, men der var mest yngre babyer og legen var lidt for stille til Viona. Der skal være helst være mere gang i den nu, haha.

Hvordan går det med maden? Spiser I stadig efter BLW princippet?
Det går rigtig godt og ja, det gør vi 🙂 Jeg har faktisk skrevet et indlæg om det her, hvis det har interesse. Vi gør det ikke 100%, men langt hen af vejen kører vi BLW, hvor Viona spiser selv, og hvor vi serverer stort set det samme, som vi selv spiser.

Fun fact: Hun ELSKER pølse. Hvis hun kan se pølse på tallerkenen, så begynder hun at hyperventilere, haha.


Hvad er der sket med hende rent fysisk siden sidst?
Hun har fået en tand mere siden sidst. Så nu har hun fire i overmunden og to i undermunden og hun kan bide mother f****** hårdt. Heldigvis har hun ikke bidt mig under amning. 7-9-13.

Hun møffer stadig rundt på gulvet og det virker ikke til, at hun har tænkt sig at komme op på alle fire og kravle. Hvorfor også det, når nu hun har fundet en metode, der virker glimrende, haha. Men hun er til gengæld begyndt at øve sig i at stå op til! Men ellers ikke det helt store siden sidste update.

Hvordan går det med nattesøvnen?
Det går som det plejer. Ret fint, om end hun er begyndt at stå op tættere på seks end på syv. Det skal vi lige vende os til 😉

Hvor skal skal hun holde sin første jul?
Vi skal holde jul for første gang hjemme hos os (det er faktisk også min og Tais’ første jul sammen) og i år bliver det med min familie. Så med min mor, far og to brødre. Det bliver så hyggeligt 🙂

Er der ellers noget spændende at fortælle?
Always. Hmm jeg kan fortælle, at hun stadig er svært glad for ledninger og alt elektronik. Det bedste hun ved er opladere til computer og mobiler, så det er bare at få dem gemt af vejen! Hun er også glad for planter, så vi har købt et lille juletræ og sat det op på en lille skammel, så hun ikke kan få fat i det. Det gør det selvfølgelig bare endnu mere interessant, så nu har hun ét mål i livet: Destroy the tree!

Det var vidst det for denne gang. Spørg endelig, hvis der er noget, du gerne vil vide eller er nysgerrig på 🙂

Læs også:
Viona 1 måned
Viona 2 måneder
Viona 3 måneder
Viona 4 måneder
Viona 5 måneder
Viona 6 måneder
Viona 7 måneder

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.