Familieliv/ Hverdagsliv

Ting jeg ikke længere ved, efter jeg er blevet mor

Mit liv har ændret sig rigtig meget efter jeg er blevet mor. Jeg prioriterer anderledes, jeg må sige nej til mange sociale ting, jeg har mindre tid til at se netflix, jeg smiler mere end nogensinde før, jeg ved hvordan man skifter en ble, jeg ammer, jeg går til babyrytmik, jeg… Og sådan kunne jeg blive ved.

Jeg har lært rigtig mange nye ting efter jeg blev mor, men der er også rigtig meget, som jeg ikke længere ved.

Blandt andet:

– Hvem The Kardashians dater.

– Hvilke størrelse jeg bruger i jeans.

– Hvilke film der går i biografen.

– Hvilken størrelse jeg bruger i bh. Jeg bruger størrelse stretchy amme-bh.

– Hvilke nye brunch cafeer man skal besøge. Espresso House, er den ny?

– Hvordan det føles at sove længe.

– Og sove igennem.

– Om jeg stadig har mavemuskler. Hallooo er i derinde.

– Om jeg stadig kan finde ud af at balancere i højhælede.

– Alle detaljer i mine veninder dating liv. Peeew der er bare ikke tid til at ses så ofte som før i tiden.

– Hvor man skal gå i byen. Who am I kidding, det har jeg ikke vidst længe!

Måske har du nogle punkter at tilføje til min liste? Der er helt sikkert masser af ting, som jeg ikke længere ved, men lige nu er jeg for træt til at huske dem!

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.