Familieliv/ Hverdagsliv

Sådan mødte jeg Tais part 1

Venstre, venstre, venstre, højre….. It’s a match!

Ej, han ser da ret sød ud. Hatten på det første billede er måske lidt kikset, men ellers er han da faktisk…. vildt pæn!

Tinder Tais hed han ret længe på min mobil. Min nu forlovede og faren til mit barn, haha.

Tinder Tais skrev en sød åbningsbesked og var interesseret og sjov i sine beskeder. Han fik også relativt hurtigt en date i hus og efter ca. 1 uges skriveri frem og tilbage, mødtes vi på en café efter arbejde.

Det var den eneste dag jeg kunne, for dagen efter tog jeg til New York i to uger med to veninder. Jeg havde haft en travl dag på arbejdet, så jeg havde slet ikke nået at være nervøs inden vores date eller tænke så meget over den. Det var jo nok bare meget godt.

Tinder Tais viste sig at være lige så pæn i virkeligheden som på billederne. Han var høj, flot og charmerende.

Der må være noget galt med ham. Hvorfor er han single, tænkte jeg.

Vi bestilte begge en cola zero og snakken kørte bare. Han spurgte interesseret ind, var mega sjov og vi havde kemi fra starten.

Han fortalte mange sjove historier. Blandt andet om nogle andre tinder dates. Dem havde han været på mange af. Om en, der viste sig at være meget anderledes end ham selv, om en der havde opført sig virkelig underligt og generelt fortalte han om sine erfaringer med tinder og dating.

Jeg grinte af hans historier, for han var sjovt og en god historiefortæller, men jeg kan også huske, at de satte en lille alarmklokke i gang. Han er en af dem. En serial dater, der evigt er på jagt efter sit næste Tinder fix.

Oh boy, skulle det vise sig, at jeg tog fejl.

Efter en lille time sluttede jeg daten, fordi jeg skulle hjem og pakke.

’Allerede?’, sagde han. Det var et godt tegn, tænkte jeg.

Da jeg kom hjem, var der en ’Tak for daten’ besked med en intern joke fra vores date og et ønske om en god tur til New York.

To be continued…

Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.