Hverdagsliv

Mine mest læste indlæg i 2018

Nu nærmer 2019 sig, og så er det jo sjovt at kigge og tænke tilbage på året, der er gået. For mit vedkommende er der sket en hel del, men det kommer jeg tilbage til i et andet indlæg. Nu skal det handle om de 10 mest læste indlæg fra 2018. Jeg har nemlig kigget mine statistikker igennem, og det har været både sjovt og lærerigt.

Jeg har blandt andet lært, at I godt kan lide opskrifter, men I er faktisk også ret vilde med at læse om indlæg, hvor jeg fortæller om mit liv og vores familie. Dem finder man hele fire af på listen. Måske er det noget, jeg skal dyrke noget mere i 2019?

Nå, men here goes. Vi starter i bunden og arbejder os langsomt op til nr. 1 på listen 🙂

Nr. 10.

På 10 pladsen har vi indlægget ‘Lidt om vores nye lejlighed’. Her kan du læse om, hvorfor vi valgte at flytte fra Nørrebro, om skud på åben gade (det hænger sammen lidt sammen med, hvorfor vi valgte at flytte 😉 ) og hvorfor vi har valgt at bo i lejlighed fremfor hus.

Læs indlægget HER

Nr. 9.

Det her indlæg er faktisk relativt nyt, men jeg skal da lige love for, at I elsker en god love story 😉 Det gør jeg også selv, så det overrasker mig ikke. Det er den første del i en serie om, hvordan jeg mødte Tais. Part two kommer snart 🙂

Læs indlægget HER

Nr. 8.

På ottendepladsen kommer opskriften på hasselback butternut squash. En pæn og lækker ret, som passer til det meste.

Læs indlægget HER

Nr. 7.

På syvendepladsen kommer indlægget ‘Barsel – gode retter til fryseren når man er på barsel’. Her har jeg delt en masse inspiration og linket til både mine egne og andre bloggeres opskrifter. Hvis du snart skal på barsel, så kan jeg helt klart anbefale, at du læser det og fylder godt op i fryseren 😉

Læs indlægget HER

Nr. 6.

Endnu et indlæg i den romantiske ende. Her kan du læse om, hvordan Tais friede til mig lillejuleaften sidste år. Åh, det gør mig lykkelig at genlæse.

Læs indlægget HER

Nr. 5.

På femtepladsen kommer opskriften på risnudler med kylling og cashewnødder. Det er mit forsøg på at genskabe den ret, som Tais og jeg altid bestiller, når vi køber thai take-away.

Læs indlægget HER

Nr. 4.

Wow, tænkt denne her opskrift har sneget sig helt op på en fjerdeplads. De er også ret gode 😉 Sunde vafler med banan og havregryn.

Læs indlægget HER

Nr. 3.

Nu er vi ved at være ved vejs ende. På tredjepladsen kommer denne opskrift på dahl med kokosmælk. Det er virkelig også den lækreste dahl, så jeg kan godt forstå, at I også er vilde med den 😀

Læs indlægget HER

Nr. 2.

På andenpladsen kommer mit eget favorit indlæg, nemlig min fødselsberetning. Åh, det vækker minder at læse om Vionas første fødselsdag.

Læs indlægget HER

Nr. 1.

Tadaaaa førstepladsen går til denne opskrift på pikant pasta med kylling og bacon. Den smager virkelig også godt og er bare en vaskeægte hverdagsklassiker, som de fleste kan lide 🙂

Læs indlægget HER

Læs også:
Mine 20 mest populære opskrifter fra 2017


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.