Mad inspiration

Mad inspiration uge 52

Her kommer en omgang mad inspiration til næste uge ? Du finder som altid 2 x aftensmad, 2 x tilbehør og 2 x noget lækkert. Jeg har med vilje kun sneget en enkelt lille juleopskrift ind, da jeg allerede har delt så mange på det sidste, og da jeg tænker, at det er meget rart med noget inspiration på madfronten, der ikke har noget med flæskesteg og rødkål at gøre!

2 x aftensmad

Når man koger blomkål og derefter blender det, så får det en helt silkeblød konsistens, hvilket gør blomkål perfekt til cremede pastaretter. Denne version er med soltørrede tomater og broccoli.

Find opskriften her:  Pasta i cremet blomkålssovs

Vi tager lige endnu en vegetarret. Måske kender du allerede panang curry fra menukortet hos din lokale thai pusher? Ellers så synes jeg, du skal få retten prøvet med det vuns ? Det er en curry-ret lavet på kokosmælk og peanut butter som tilføjer en ekstra cremet konsistens. Her har jeg lavet en vegetar version, men retten smager også rigtig godt med kylling i, så det kan du bare tilføje, hvis du har lyst.

Find opskriften her:  Vegetarisk panang curry med peanut butter

2 x tilbehør

Mangler du noget lækkert til madpakken? Så kan jeg i den grad anbefale disse sunde madmuffins med sød kartoffel, gouda og bacon. Måååååms!

Find opskriften her:  Æggemuffins med sød kartoffel og bacon

Endnu en ret, der også er god i madpakken eller bare til tilbehør til aftensmaden. Quinoasalat med kikærter, edamamebønner, soltørrede tomater og gulerødder.

Find opskriften her:  Quinoa salat med kikærter

2 x Noget lækkert

Nu til det søde.Her er en opskrift på en sund cookie dough lavet på kikærter, som ikke skal bages. Og ja, du læste rigtigt – kikærter! Men jeg lover, at du ikke kan smage dem. De er bare med til at give den ønskede konsistens og så tilføre en masse gode proteiner. Så denne dessert/snack kan du spise HELT uden dårlig samvittighed ?

Find opskriften her:  Rå cookie dough med kikærter

Eller hvad med en vaskeægte juleklassiker? Klatkager! Her har du min bedste opskrift 🙂

Find opskriften her:  Klatkager – lavet på risengrødsrester

Det var det for denne gang. Lad mig endelig vide, hvis du prøver nogle af opskrifterne ?


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.