Mad inspiration

Mad inspiration uge 51

Det er blevet lørdag, og selvom jeg er ret træt efter en dejlig dag med hygge med mine veninder og en masse tid i køkkenet, så skal du ikke snydes for en god omgang mad inspiration til næste uge 🙂 Du finder som altid 2 x aftensmad, 2 x tilbehør og 2 x noget lækkert.

Nå, men let’s get straight to business.

2 x aftensmad

Hvem elsker ikke en god omgang bolo? I do! Jeg elsker at eksperimenterer med de grønne og vegetariske alternativer og denne her med ristede kikærter er bare SÅ lækker!

Find opskriften her:  Kikærte bolo med gulerodsspaghetti

Eller måske er du mere til en anden hverdagsklassiker, pizza! Denne er uden mel, hvor bunden er lavet af gulerødder og persillerødder. Også kaldet en rootza. Jeg har lavet den flere gange nu, og den er altså virkelig god! Bunden er fast nok til, at man kan spise den med hænderne og så er den sprød i kanterne.

Find opskriften her:  Pizza med grønsagsbund

2 x tilbehør

Æg og avocado. Her har jeg kombineret de to herligheder i disse små æggehapsere. Spis dem eksempelvis som tilbehør til nogle lækre salater eller ovenpå en rugbrødsmad. De er super sunde og rige på både protein og sunde fedtstoffer fra avocadoen og pinjekernerne.

Find opskriften her:  Æg med avocadofyld

Eller måske du er til noget mere snasket? Så kan jeg anbefale en omgang kartofler, løg og squash i skiver. Det er al umagen værd 🙂

Find opskriften her:  Kartofler og squash i skiver

2 x Noget lækkert

Nu til det søde. Denne kageopskrift er en gammel en, men det er en af dem, som der klarer sig rigtig godt på Google. Tak SEO 😉 Det er en chokolade kage med, hold nu fast, 2 dl quinoa i!

Find opskriften her:  Chokoladekage med quinoa

Eller måske disse sund(ere) snickers æg med en flydende karamelmasse kan friste? De er hovedsageligt lavet på dadler og så indeholder de også en god mængde peanutbutter og hakkede peanuts. What’s not to like!?

Find opskriften her:  Sunde snickers æg

Det var det for denne gang. Lad mig endelig vide, hvis du prøver nogle af opskrifterne 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.