Mad inspiration

Mad inspiration uge 50

Det er blevet lørdag og tid til en omgang mad inspiration til næste uge. Du finder som altid 2 x aftensmad, 2 x tilbehør og 2 x noget lækkert. De her indlæg er så hyggelige at lave, for de giver mig rig mulighed for at kigge mine arkiver igennem. Den nederste chokolade omelet havde jeg glemt alt om, men den skal jeg da vidst have lavet snart igen!

Nå, men let’s get straight to business.

2 x aftensmad

Buddha bowls er en glimrende ret til at få tømt køleskabet for grønsagsrester. Denne her buddha bowl er med gulerod, avocado, agurk, quinoa og tofu stegt i den lækreste peanut butter sovs. Yuuuuuum!

Find opskriften her:  Vegansk bowl med tofu peanut butter

Her har du endnu en sund og vegansk ret. Lammekødet har jeg byttet ud med grønne linser og låget med klassisk kartoffelmos er byttet ud med søde kartofler 🙂

Find opskriften her:  Vegansk shepherds’ pie

2 x tilbehør

Mangler du en opskrift på en let og skøn salat, så er denne marrokanske salat, der oprindeligt er lavet på bulgur, et godt bud. Her har jeg lavet den med blomkål i stedet for.

Find opskriften her:  Blomkålstambouleh

Eller måske du er til noget mere snasket? Så kan jeg anbefale en omgang oliefri pomfritter? Det er selvfølgelig ikke heeeeelt the real deal, men de er sprøde udenpå og bløde indeni, og jeg lover de smager godt!

Find opskriften her:  Oliefri pomfritter

2 x Noget lækkert

Nu til det søde. Elsker du hvid chokolade? Og lyder hvid chokolade kombineret med lime ikke bare syyygt lækkert? Så er denne her brownie, eller blondie som det også hedder, lige noget for dig 🙂

Find opskriften her:  Blondie med lime og blå birkes

Eller hvad med en sund chokolade omelet. Ja, det lyder lidt skørt, men man kan sige, det er en slags meget mættende dessert-morgenmad.

Find opskriften her:  Sød chokoladeomelet

Det var alt for denne gang. Håber du har en skøn weekend <3

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.