Mad inspiration

Mad inspiration uge 49

Så blev det d. 1. december og vi har officielt taget hul på julemåneden (eller tæller november også?) 😀 Jeg er ekstra meget i julestemning i år, så har jeg besluttet mig for at lave en slags julekalender på min Instagram. Hver dag vil jeg dele en opskrift, et personligt indlæg, en konkurrence eller noget helt fjerde. Du kan følge med lige her.

I dag får du inspiration til aftensmaden, tilbehøret og det lækre, som du kan lave i næste uge. Jeg kommer til at jule rigeligt de næste mange uger, så det er med vilje, at du ikke finder opskrifter på rødkål og jødekager i denne madplan 😉

2 x aftensmad

Denne her ret med sunde kyllingedeller med spinat, en cremet sovs med pikantost og masser af grønsager er en vaskeægte hverdagsret, da den er nem at lave, sund og så vil jeg vove at påstå, at de fleste kan lide den. Smagen er mild og rund og der er sneget flere grønsager ind end man kan smage 😉  Den kan anbefales!

Find opskriften her:  Kyllingedeller i en cremet pikant sovs

Er du i humør til noget mere fancy. Hvad så med en omgang risotto? Den ultimative fancy comfort food, der smager himmelsk. Især med et glas koldt hvidvin og gode samtaler on the side. Ris og ost… Whats not to like? Her har jeg lavet en version, hvor jeg har forsøgt at skrue en smule på sundhedsknapperne, uden at gøre den tør og kedelig.

Find opskriften her:  Sund risotto med butternut squash

2 x tilbehør

Hvem kan ikke lide rösti? Hvis der findes en enkelt derude, må vedkommende være skør! De her er ovnbagte smager super godt og er en del sundere end købeversionen! Jeg har lavet dem med kartofler og gulerødder, men du kan sagtens bytte ud og bruge de rodfrugter, du nu har lyst til.

Find opskriften her:  Nemme ovnbagte rösti med kartofler og gulerødder

Mangler du noget lækkert til madpakken? Eller morgenmaden? Eller til eftermiddagssnacken? Hvad så med en portion grove pølsehorn? Jeg bliver altid ekstra populær herhjemme, når jeg tager sådan en bakke ud af ovnen 🙂

Find opskriften her:  Grove pølsehorn

2 x Noget lækkert

Er du lækkersulten? Så kan jeg måske friste med denne wrap, som består af mørk chokolade, peanut butter og banan. Den kombination kan altså bare noget, og når det så er smasket godt sammen og rullet ind i en sprød rugpandekage, bliver det ikke meget bedre 🙂

Find opskriften her:  Bananwrap med peanut butter og chokolade

Er du med på at klemme det sidste ud af græskarsæsonen? Eller jeg ved faktisk ikke, hvornår den slutter, men hvis du har spist lige så meget græskar som jeg, så er du måske også ved at være mættet. Meeeen man skulle da være et skarn, hvis man ikke lige kunne klemme en portion pandekager ned 😉

Find opskriften her:  Sunde græskarpandekager med hokkaido

Det var alt for denne gang. Håber du har en skøn weekend <3


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.