Hverdagsliv

Det vil jeg lave i december

Hvis du følger med her på bloggen og på min Instagram, så kan det næppe være gået din næse forbi, at jeg er i overordentligt godt julehumør 😀 Jeg har allerede lavet en adventskrans, købt juletræ, pyntet op og bagt småkager, haha.

Og jeg er slet ikke færdig med at jule.

I december vil jeg…

Bage julesmåkager. Jeg har allerede bagt finskbrød og jødekager til en julestue, vi holdt for en masse venner, og de blev super gode. Yum altså! Men det er også de småkager, som jeg bager hvert år, så jeg har også planer om at fylde min kagedåse med nye småkager i år. Måske nogle hjemmelavede pebernødder eller citronspecier.

Drikke gløgg. Den hvide og alkoholfrie slags. Hvis du vil være med, så har jeg en rigtig god opskrift her.

På julemarkeder. Det kunne eksempelvis være en smut forbi Finders Keepers.

Lege gaveleg. Mine veninder og jeg har lavet en ny tradition, hvor vi leger gaveleg med preloved ting og sager, som vi ikke selv bruger længere. Det er vildt hyggeligt, og så slipper man for at gå ud og bruge penge på ting, som ofte alligevel ikke er særligt fede.

Hygge ekstra meget med familien. Min lillebror er sømand, men i år er han hjemme over julen, så jeg håber vi kan hygge ekstra meget med familien. Både med min side og Tais’s.

Gå på barsel med Tais. Tais går på barsel d. 21. december og holder barsel med os hele januar. Omg omg omg! Jeg glæder mig SÅ meget!

Holde jul. Vi skal for første gang holde jul hos os (SÅ er man blevet voksen), og det betyder jo også, at jeg skal lave mit første julemåltid. Min mor kommer og hjælper, så det kan ikke gå helt galt. Rødkålen er jeg i hvert fald god til at lave, for den står jeg for hvert år og mon ikke også, at jeg har en opskrift klar til bloggen 😉

Finde på en gave til Tais. Manden ønsker sig ingenting og bliver bare ved med at sige ’jeg skal nok tænke over det’. Hvilket han så ikke gør… tsk. Jo, han ønsker sig en barbermaskine, men den kan han jo bare købe. Jeg vil hellere give ham noget specielt og jeg gider ikke køber noget, bare for at købe. Det må meget gerne være en oplevelse af en art. Kom endelig med gode bud, hvis du har nogle? 🙂

Spise sundere. Jeg ved det. Det er jo et totalt vanvidsprojekt at prøve at leve sundere i december. Jeg kunne nok ikke have valgt en dårligere måned at kickstarte på, men jeg har brug for at komme mere tilbage i mit gamle spor, så jeg prøver at holde bare lidt tilbage med julegodterne.

Hvad har du af planer og ønsker for december?

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.