Tilbageblik

Tilbageblik: November og december sidste år

Præcis ligesom sidste gang jeg lavede tilbageblik på bloggen, så har jeg også denne gang været nødt til at slå to måneder sammen. Jeg bloggede simpelthen så sjældent sidste år samme tid, så her kommer et samlet tilbageblik for november og december 2017.

Graviditet, en fuld kalender og et fuldtidsjob gjorde, at der ikke var meget overskud til mit lille univers. Heldigvis må man sige, at jeg har fået taget revanche her i min barsel 😀

Det er nu ret hyggeligt at kigge tilbage og genleve nogle af de tanker, jeg havde for et år siden og ikke mindst se, hvilke opskrifter jeg fandt på i mit dengang lille Nørrebro køkken.

I november og december 2017…

{Serverede jeg pandekager med most hokkaido for Tais og de blev i den grad godkendt. Og så skrev jeg også lidt om at være gravid og glemme at få slappet af)

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Skrev jeg et indlæg, hvor jeg delte nogle af alle de tanker, som jeg gjorde mig i 1. trimester. ‘Ser jeg tyk ud, eller kan man godt se, at jeg er gravid?’ ‘Kan man spise for mange burgere?’ og ‘Kommer jeg nogensinde til at kunne holde morgenmaden i mig igen?’ (svaret er heldigvis JA til sidste))

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Og så gav jeg også en status på 2. trimester og kendt som den gyldne periode. Jeg bliver helt glad, når jeg genlæser indlægget)

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Delte jeg en opskrift på en lækker risotto med butternut squash og råris)

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Delte jeg et indlæg med mine 9 mest likede billeder på bloggen fra 2017. Som I kan se, så fyldte graviditeten en del. Sådan et scanningsbillede har like garant, haha 😉 Og så synes jeg da godt nok også man kan se, at jeg har skiftet fotostil)

LÆS INDLÆGGET HER >>>

Håber I får en skøn lørdag derude <3

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.