Bagværk

Opskrift anbefalinger #2

Jeg har endnu engang testet opskrifter fra mine fellow dygtige blogger kollegaer, og her er tre opskrifter, som jeg gerne vil dele med dig 🙂

Som du kan se, så er der to opskrifter i den søde ende og en opskrift på de lækreste boller. Det er nok fordi, at jeg ikke selv gør mig vildt meget i det søde køkken og bagværk (endnu!), så jeg lærer en masse af at prøve andres opskrifter. Og så er det jo også bare super hyggeligt, synes jeg. Ikke at skulle tænke og finde på, men bare følge anvisningerne. Test og fiasko er der nogen, der har klaret for dig 😉

Bownie cookies – Pernille Thyrring

Det første jeg vil anbefale er disse brownie cookies alá Pernille Thyrring, som jeg faldt over på Instagram. Brownie cookies. Need I say more. De smager himmelsk og er meget nemme at lave!

FIND OPSKRIFTEN HER

Klassiske kanelsnegle – Julie Bruun

De her kanelsnegle, som Julie Bruun har lavet, har været ret hypede, så jeg hoppede med på vognen og jeg forstår det godt! De er vildt lækre. Bestemt en sikker vinder, når man har lyst til en helt klassisk kanelsnegl. En ægte go to opskrift.

FIND OPSKRIFTEN HER

Koldhævede kerneboller – Pilens Køkken

Disse boller jeg har bagt en del gange nu. De er med kerner, yoghurt og så er de lavet med gær. Blogland flyder over med lækre surdejsboller, men det er også rart med en god opskrift på lækre kerneboller lavet på gær.

FIND OPSKRIFTEN HER

Se flere opskrift anbefalinger her, hvor jeg har bagt chokolade chip cookies, pizza snegle og lavet rødløg.

Kender du en god opskrift, som jeg bare MÅ prøve? Måske din egen? 😉


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.