Mad inspiration

Mad inspiration uge 47

Madplaner er eddersmarte, og jeg kan godt forstå, der er mange, som synes de er rare at have i hverdagen. Man mindsker madspild og sparer både tid og penge. Smart smart.

Og med den intro skulle man jo tro, at jeg har lavet en madplan til bloggen. Det har jeg ikke, haha. Jeg har til gengæld samlet nogle opskrifter, som forhåbentligt kan inspirere til, hvad du skal lave i løbet af ugen. 2 x aftensmad, 2 x tilbehør og 2 x noget lækkert. Det er nemlig sådan nogle ‘madplaner’, der inspirerer mig, da jeg ikke er til en helt skemalagt plan for ugen. Jeg kan godt lide at have plads til at sige, mmmh idag har jeg bare vildt meget lyst til burger og så lave det. Men det er jo rart med noget inspiration og nogle opskrifter i baglommen.

Giv endelig lyd, hvis du beslutter dig for at prøve nogle af retterne 😀

2 x aftensmad

Den første opskrift i min mini ‘madplan’ er en æggekage fyldt med bacon og masser af porre. Det smarte ved den er, at du kan bruge lige præcis de grønsager, du har i køleskabet. En super nem og billig ret. I like! Og så smager den også rigtig godt dagen efter til morgenmaden eller i en madpakke.

Find opskriften her:  Æggekage med porre og bacon

Kan du lide indisk mad? Så kan jeg anbefale denne nemme ret med paneer og spinat i en cremet spinatsovs. Paneer er en fast ost, som kan steges på panden, så den bliver sprød udenpå.

Find opskriften her: Vegetarisk paneer ret med spinat

2 x tilbehør

Mangler du et alternativ til kartoffelbåde? Så kan jeg anbefale bagte hokkaidobåde, som jeg her har drysset med olivenolie, flagesalt og timian. De er i sæson lige nu og smager vildt lækkert!

Find opskriften her: Bagt hokkaido med timian

Eller måske var det noget med de her knuste kartofler med masser af hvidløg og basilikum. Måååms!

Find opskriften her: Knuste kartofler med hvidløg og basilikum

2 x noget lækkert

Og så til det lækre. De her her er en ældre opskrift, men disse glutenfri sund(ere) cookies med figner og sesam er ikke desto mindre virkelig lækre og chewy.

Find opskriften her: Glutenfri cookies med sesam

Er du mere til kokos? Så kan jeg anbefale min sundere variant, der er sødet med dadler i stedet for kokos.

Find opskriften her: Sunde kokostoppe

Håber du kunne bruge indlægget 🙂 Det er som sagt et nyt format, så giv endelig feedback!


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.