Aftensmad

3 food fails

Mmmh en cremet suppe med kartofler og kikærter, en snasket æblekage og en kop kakao med varme krydderier. Wrong. Billeder kan snyde og selvom retterne her ikke var uspiselige (det er trods alt ikke der vi er), så nåede de aldrig gennem nåleøjet og kom hele vejen til bageriet her.

Kartoffelsuppe med kikærter toppet med ristede kidneybønner

Lyder det ikke ret lækkert? Jeg troede ideen var genial, men suppen blev kedelig og klistret i konsistensen og Tais og jeg måtte virkelig kæmpe os gennem den. Godt jeg havde lavet en kæmpe portion. Emoji med himmelvendte øjne.

Jeg kan altid teste kvaliteten af en opskrift ved at se på Tais. Manden er sulten, så jeg ved der er noget galt, når han kun spiser en enkelt portion, haha.

Jeg fik et tip om, at det er lækkert med hvide bønner, så det kan være, jeg prøver det en dag 🙂

Æblekage med remoncesnask

Igen, det lyder ret lækkert ik? Men som man næsten kan se på kagen, så blev den aaaaalt for sød og der var alt for meget smør i. Min mørdej flød ud og der kunne godt have været mange flere æbler på. Not a succes.

Men jeg spiste den selvfølgelig. Stop madspild og alt det der 😉

Mørk kakao med krydderier

Jeg har set mange drikke kakao på Instagram, så jeg besluttede mig for også at lave en portion med krydderier såsom kanel og gurkemeje. Jeg ved ikke, hvad jeg gjorde forkert, men det smagte harsk og bittert og bare ikke særlig godt. Men billedet blev da meget fint, haha.

Sådan er det når man finder på, kreerer og øver sig. Ikke alt bliver lige godt, og ville det i grunden ikke også være underligt, hvis alle køkkeneksperimenter lykkedes?

Og nu er det din tur. Har du lavet nogle episke food fails for nyligt, så del dem endelig med os andre 😀 ?


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.