Ikke-kategoriseret

Opskrifter med hokkaido

Hokkaido er i sæson lige nu, så jeg har fået spist en hel del. Altså, jeg synes selvfølgelig også de små orange bolde smager super godt! Det er da også blevet til hele fire opskrifter her til bloggen, som alle er blevet ret gode, hvis jeg selv skal sige det 🙂 Især min cremede pastaret med hokkaidosovs! Mmh den smager meget mere syndigt end den faktisk er.

Har du fået lavet nogle lækre retter med græskar? 🙂

Ovnbagt hokkaido med timianOpskrifter med hokkaido

Nem quinoasalat med hokkaido og kikærterOpskrifter med hokkaido
Hokkaidosuppe med gulerødderOpskrifter med hokkaido

Pasta i cremet hokkaidosovsOpskrifter med hokkaido


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.