Bæredygtig livsstil/ Inspiration

Fem bæredygtige instagram profiler

Jeg elsker at blive inspireret på Instagram. Både på madfronten, boligfronten, kreafronten og især også når det kommer til at blive inspireret til en grønnere livsstil. Jeg følger mange seje profiler, og jeg har lyst til at sende dem alle noget link love. Det gør jeg måske også, men for nu vil jeg nøjes med at sætte fokus på fem profiler, som jeg elsker at følge med hos 🙂

Here goes:

MarieLadefoged

Marie Ladefoged
Profiltekst: Økolog // Helsebevidst // Miljøaktivist // Kone og mor // Økologisk food fighter // Studerende

En forsømt surdej, genbrugsflag og stearinlys lavet af bivoks. Det er lidt af en blandet bæredygtig landhandel, du kan finde hos Marie, og det synes jeg, er super fedt. Det er ikke her du finder de bedst redigerede billeder, men der er noget ægte og personligt over Maries profil og du kan mærke hendes passion for bæredygtighed. Hun er især god til at dele små bæredygtige tips og tricks, som jeg synes er super inspirerende.

Klimamusen

Anna Kjær Voss

Profiltekst:
♻️Forbrug og genbrug
?Planter og natur
?Mad og oplevelser
Klimamusen.dk

Hos Klimamusen finder du også lidt af hvert. Anbefalinger til gode dokumentarer (dem har jeg været rigtig glad for), billeder af og fra naturen og andre former for bæredygtige tips. Vidste du eksempelvis, at du kan lave dine egne hårelastikker ud fra gamle strømpebukser?

Emmaslebsager

Emma Slebsager ❤️?

Profiltekst: Mit mål er at redde verden én hverdagsvane af gangen – vil du være med? Medstifter af @sustaindaily & og optimistisk klimaktivist✨

www.emmaslebsager.dk

Måske kender du allerede Emma fra Go’Morgen Danmark, hvor hun fortalte om fly-fri ferier? Jeg har fuldt hende i lang tid nu, og hun er sgu sej, for at sige det ligeud. Hendes univers er meget genkendeligt og super flot æstetisk. Hun er veganer og du kan finde masser af inspiration på sund grøn mad på hendes profil. Derudover skriver hun også meget om forbrug og er meget åben omkring, hvordan og hvor meget hendes familie forbruger.

Louiseknybjerg

Louise Knygbjerg
Profiltekst:
København, Danmark
Ernæring og sundhed studerende
Primært plantebaseret
@vildtvegansk (firma)
Sunhedskommunikation

Jeg har aldrig mødt Louise i virkeligheden, men vi har skrevet lidt sammen, og ud fra hendes profil virker hun bare til at være vildt sød! Hendes univers er fuldt af farver og det sammen virker hendes personlighed til at være 🙂 Hun brænder for gode råvarer og har ligesom jeg selv, en stor forkærlighed for at finde dem selv i naturen. Hvis du vil vide, hvad der er i sæson hvornår, så kan jeg anbefale dig at følge med hos Louise.

Neohippie.dk

Profiltekst:
NE❂HIPPIE
Vegan mom of 2 ♥︎
Simple and Minimalist Living ⚛
Natural Parenting and Unschooling
Zero Waste Non Shopper

Neohippie er en kæmpe inspiration for mig. If you talk the talk you better to walk the walk, og det må man i den grad sige, at hun gør. Hun er både zero waste, minimalist, non-shopper og veganer. Det er vildt nok og det er meget inspirerende! Hun er rigtig god til at dele ud af hendes tanker, der ofte sætter spørgsmål ved alle ‘sådan er det bare’ aspekter af livet og hendes valg virker altid velreflekterede. Hun er særligt god til at lave en masse stories, hvor man får et indblik i hendes hverdag og livsstil. Det gør selvfølgelig bestemt heller ikke noget, at hun har to mega cute børn.

 

Har du også nogle yndlings grønne profiler? Så del dem gerne i kommentarfeltet 🙂 

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.