Hverdagsliv

2o ting du (måske) ikke vidste om mig

Søde Maria delte 20 facts om sig selv på Instagram, og spurgte, om jeg også havde lyst til at gøre det samme. Det havde jeg selvfølgelig, for det er sådan en fin og sjov måde at lære hinanden bedre at kende på, og jeg kan jo se, at der er kommet en del nye til her på bloggen og min Instagram. Så here gores. 20 random facts, som du (måske) ikke vidste om mig.

20 random facts

Jeg kan aldrig huske teksterne til sange og jeg blander altid sange og melodier sammen. Det er faktisk næsten imponerende, hvordan jeg kan mikse sange. Jeg burde været blevet dj, haha.

Jeg er begyndt at læse rigtig meget om adskillelseskultur og tilknytningspsykologi på det sidste og er blevet meget klogere og mere oplyst, når det kommer til småbørn og hvilken hverdag, der er bedst for dem.

Jeg har for nyligt gjort noget ret vildt, som jeg nok skal fortælle mere om her på bloggen. Haha, sorry jeg er så hemmelighedsfuld!

Jeg elsker at se amerikanske teen movies, som jeg er blevet pinligt meget for gammel til.

Jeg har en halskæde fra Jane König, hvor der står initialerne T og V. De står for Tais og Viona, men de symboliserer også ganske fint min kærlighed til at se TV.

Når Tais ikke er hjemme til aftensmad af den ene eller anden årsag, laver jeg altid noget, som jeg ved han ikke kan lide. Oftest en tomatsalat og gnocchi. Mmmmh jeg elsker gnocchi.

Jeg vil hverken kalde mig selv et udpræget ordensmenneske eller rodehoved. Jeg ligger nok et sted i midten.

Hobbyer og interesser mangler jeg ikke. Jeg bliver ofte super inspireret og får en masse ideer, men det kniber med tiden til at udføre dem, så nu har jeg aftalt med mig selv, at jeg lige skal sove på nye indslag, før jeg går ud og investerer penge.

Jeg er flexitar, og egentligt kunne jeg godt tænke mig at droppe oksekød helt. Spaghetti med kødsovs smager bare såååå godt.

Jeg har næsten altid brugt min lagringsplads på mobilen. 90% af alle mine billeder er af Viona.

Jeg er altid glad, når jeg vågner.

Jeg elsker fodmassage og stakkels Tais er efterhånden blevet vandt til at nusse mine fødder. Hver aften. Han er en god mand.

Jeg drømmer om en hund, men jeg kan ikke overskue alle gåturene og ansvaret. Måske på et tidspunkt. Indtil da nusser jeg med min mors hund Eddy.

Jeg taler i telefon med min mor næsten hver dag. Det er så hyggeligt.

Jeg elsker at se dokumentarer. Især nogle der underholder, men samtidigt gør mig klogere og udfordrer mig på mine holdninger. Minimalism (du kan finde den på Netflix) er min ultimative favorit.

Jeg drømmer om et hus med en have og en hønsehus, så jeg kan fodre hønsene vores grønsagsrester og spise deres æg. Så bliver det ikke mere bæredygtigt og full circle.

Jeg øver mig i at blive bedre til at gøre en ting af gangen. Især når jeg sidder med min computer. Oftest har jeg gang i ti ting på en gang. Skriver på en kladde, redigerer billeder, læser en artikel, opdaterer nogle plug-ins… Og så for jeg reelt ikke udrettet særligt meget.

Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville være mor.

Jeg er fløjtende ligeglad med hvilke brands Viona går med og jeg går overhovedet ikke op i babytøj trends og nye kollektioner. Bare jeg synes det er pænt og Viona har det godt i tøjet, så er jeg glad.

Jeg køber næsten ALT brugt. Både tøj og ting og sager til hjemmet. Det er både meget billigere end at købe fra ny og også meget mere klimavenligt. Du kan blandt andet læse mere om mit forhold til forbrug og økonomi her og her.

 

Har du nogle spørgsmål eller har du selv lyst til at dele nogle random facts, så skriv endelig i kommentarfeltet 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

4 Kommentarer

 • Reply
  Anna
  30. oktober 2018 at 18:45

  Hvor er det hyggeligt at læse! Jeg er især vild med din TV halskæde 😉

  • Reply
   Katharina
   31. oktober 2018 at 10:11

   Din var også vildt hyggelig at læse <3

 • Reply
  Venterpaavinblog
  28. oktober 2018 at 19:44

  Vildt hyggeligt indlæg – jeg er også stadig en sucker for pinlige, amerikanske teenmovies i en alder af 28 😀

  – A

  • Reply
   Katharina
   29. oktober 2018 at 8:17

   Dejligt at høre 🙂 Haha, godt at høre jeg ikke er alene om min kærlighed til teen movies!:D

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.