Familieliv

Tilbageblik: September og oktober sidste år

Det er blevet den tid på måneden, hvor jeg ser tilbage på, hvad jeg lavede sidste år. Hvilke ting jeg fandt på i køkkenet og hvilke andre indlæg, jeg følte for at dele på bloggen 🙂

Som den opmærksomme læser måske lagde mærke til, så sprang jeg mit august tilbageblik over, men det var fordi, jeg kun udgav ét eneste indlæg i sidste august, og det var et tilbageblik på året før det, haha. Der kan man tale om en kedelig blogger! Men der er en ret god forklaring på det. Jeg havde nemlig lige fundet ud af, at jeg var gravid med Viona, og jeg havde rigtig slem kvalme, så jeg kunne hverken samle mig om madlavning eller bloggen. Det eneste jeg lavede var at arbejde, sove og ligge stille på sengen. Det var en super måned 😉

Men i september og oktober skete der dog lidt mere på bloggen igen 😉 Jeg bloggede stadig ikke for fuld drøn, så derfor har jeg slået de to måneder sammen.

Det er nu ret hyggeligt at læse, og som I kan se, så fyldte den lille rødbedespire i maven en del på denne tid sidste år 🙂

I september 2017…

{Delte jeg en meget lille og meget stor hemmelighed. Nemlig nyheden om, at jeg havde en lille rødbedespire i maven. Kan tydeligt huske, at Tais og jeg netop var kommet ud fra Riget på dette billede, hvor vi havde fået lavet en nakkeflodscanning og vi var ikke til at skyde igennem)

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Skrev jeg et indlæg, hvor jeg både afslørede kønnet på Viona og hvor jeg bød velkommen i mit nye bloghjem. Efter flere år hos Bloggers Delight var det blevet tid til at flytte hjemmefra og det har jeg ikke fortrudt en eneste gang }

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Delte jeg min liste med yndlingspigenavne og brokkede mig lidt over, at vi var to, der skulle blive enige 😉 Når jeg læser indlægget nu, så synes jeg egentligt det lykkedes os ret godt, at komme frem til et navn, som både er specielt, men ikke for underligt }

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Havde jeg en periode, hvor jeg lavede denne ragu flere gange om ugen. Den er virkelig også lækker 😉 }

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Var jeg endelig ved at komme mig over morgenkvalmen, som iøvrigt varede hele døgnet rundt! Og i den anledning delte jeg et indlæg med mine bedste tips til at komme kvalmen til livs. Kvalmearmbånd, sodavandsis og take away. Åh, jeg husker det (desværre) alt for tydeligt}

LÆS INDLÆGGET HER >>>

{Brokkede jeg mig over september regnvejr, men udnyttede, at det også betød suppevejr }

LÆS INDLÆGGET HER >>>

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.